Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Έτσι θα κάνετε φθηνές διακοπές, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, οι διακοπές για πολλούς θεωρούνται είδος πολυτελείας, ωστόσο υπάρχει τρόπος για να περιορίσετε τα έξοδα των διακοπών με απλά τρικ!

Κάνε κράτηση τη σωστή στιγμή

Μια τελευταία έρευνα του Skyscanner έδειξε ότι η καλύτερη στιγμή να κλείσεις αεροπορικό εισιτήριο εξαρτάται από τον προορισμό που επιλέγεις αλλά κατά μέσο όρο, η καλύτερη στιγμή είναι πέντε εβδομάδες πριν το ταξίδι σου. Φυσικά, έτσι ρισκάρεις οι πτήσεις που θες να ξεπουλήσουν ή να είναι δημοφιλείς ώστε να μη γίνεται καμία έκπτωση. Αν δεν θες να πάρεις το ρίσκο, τότε πρέπει να κλείσεις το νωρίτερο δυνατό - τουλάχιστον εννέα εβδομάδες νωρίτερα.

Γίνε όσο πιο ευέλικτος μπορείς

Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά αν μπορείς να είσαι ευέλικτος όταν ταξιδεύεις, μπορείς να γλυτώσεις ένα πολύ σημαντικό ποσό. Ψάξε για πτήσεις νωρίς το πρωί ή όσο πιο αργά τη νύχτα - κοίτα επίσης αν μπορείς να είσαι στην ώρα σου στο αεροδρόμιο αν χρησιμοποιείς τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δεν χρειάζεται να πούμε βέβαια ότι αν ταξιδεύεις καθημερινές και όχι σαββατοκύριακα θα μειώσεις με μια κίνηση το κόστος του ταξιδιού σου στο μισό.

Ψάξε για ευκαιρίες στον προορισμό που σ' ενδιαφέρει

Πριν φύγεις, αξίζει να κάνεις μια έρευνα στον προορισμό σου και να συγκρίνεις τις τιμές. Σκέψου ποια είναι τα αξιοθέατα που θες να επισκεφτείς. Τα περισσότερα προσφέρουν εκπτώσεις αν κλείσεις το εισιτήριο σου νωρίτερα μέσω διαδικτύου, άλλα προσφέρουν εκπτώσεις αν κλείσεις να δεις πολλά αξιοθέατα μαζί και πολλά ακόμα θα προσφέρουν κουπόνια τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς. Μπορείς εύκολα να εξοικονομήσεις 10 με 20% του κόστους των εισιτηρίων σε κάθε ένα απ' αυτά με ένα μικρό έγκαιρο προγραμματισμό.



newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου