Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Εγκαίνια της εξαιρετικής έκθεσης φωτογραφίας του Γρηγόρη Δάλλη, «Αιανή, τόπος και χρόνος»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης συνεχίζοντας να δίνει «χώρο και φωνή» στους καλλιτέχνες του νομού Κοζάνης, φιλοξενεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής την έκθεση φωτογραφίας του Γρηγόρη Δάλλη, «Αιανή, τόπος και χρόνος».

Αφορμή για την έκθεση φωτογραφίας, που θέμα της έχει την Αιανή, είναι οι Ημέρες Φιλίας κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Αιανή από εκπροσώπους των αδελφοποιημένων πόλεων με την Αιανή, Hissariaκαι Aleksinac.

Η έκθεση φωτογραφίας του Γρηγόρη Δάλλη θα διαρκέσει έως το τέλος του Ιουλίου και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή εγκαίνια παρουσία της προισταμένης ΕΦΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΡΕΤΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ και του ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ μαζί με αντιπροσωπεία από Χισάρ Βουλγαρίας και Αλεξινατς Γιουγκοσλαβιας την παρουσίαση έκανε ο Σωτήρης Σιουτζούκης.

Στον ίδιο χώρο και στο πλαίσιο της δράσης InternationalChildren’sArtExchange, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωγραφικά έργα παιδιών από όλο τον κόσμο, έργα που παραχωρεί η υπεύθυνη εκπρόσωπος κα Μ. Τσίγγανα.



prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου