Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Έφοδος της ΟΠΚΕ σε σπίτι ψυχασθενούς στην Εράτυρα που κρατούσε όμηρο τη μητέρα του.Είχαν προηγηθεί διαπραγματεύσεις

Μια ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση, με αίσιο τέλος, στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Εράτυρα, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν να επέμβουν σε σοβαρό περιστατικό με άτομο, άντρα, ο οποίος, έχοντας ψυχολογικά προβλήματα, οχυρώθηκε στον επάνω όροφο του διώροφου σπιτιού του και απειλούσε να σκοτώσει την μητέρα του με μαχαίρι κουζίνας και μετά να αυτοκτονήσει ο ίδιος, αν εκείνη δεν του έδινε χρηματικό ποσό μερικών εκατοντάδων ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia από την περιοχή,ο ίδιος ζητούσε και να του γράψει στο όνομά του το σπίτι της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν άντρες του Α.Τ. Σιάτιστας και στη συνέχεια της Α.Δ. Κοζάνης, ενώ κλήθηκε και o ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας από την περιοχή μας.

Ωστόσο, καθώς οι ώρες περνούσαν και ο εν λόγω άντρας αρνούνταν να παραδοθεί, έγινε επιτυχημένη επιχείρηση από τους άντρες της ΟΠΚΕ, οι οποίοι, με αιφνιδιαστική έφοδο στο δωμάτιο που είχε οχυρωθεί, τον ακινητοποίησαν και του απέσπασαν το μαχαίρι χωρίς, ευτυχώς,να τραυματιστεί κανείς ούτε και ο ίδιος.

Μετά τη σύλληψή του ο συγκεκριμένος άντρας οδηγήθηκε την Ψυχιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.



kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου