Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Τεχνικός διευθυντής στην Αρση Βαρών των ΗΠΑ ο Πύρρος Δήμας

Ο Πύρος Δήμας αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Ομσοπονδίας Αρσης Βαρών των ΗΠΑ. Ο 44χρονος Ολυμπιονίκης δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της συνεργασίας μου με την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.
Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω την χώρα που κυριαρχει αθλητικά να κυριαρχήσει και στο άθλημα που αγαπώ. Ελπίζω να καταφέρω να μεταδώσω το πάθος και την εμπειρία μου σε νεότερους αθλητές και προπονητές. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου απο την USA Weightlifting. Έχουμε ένα κοινό όραμα να πραγματοποιήσουμε".

Τον Πύρρο Δήμα καλωσόρισε, πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ, Φιλ Άντριους: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχουμε στην ομάδα μας τον Πύρρο που αποτελεί μια από τις πιο σεβαστές προσωπικότητες παγκοσμίως στο χώρο της άρσης βαρών. Όχι μόνο λόγω των αθλητικών του επιτευγμάτων, αλλά και για τη συνεισφορά του στο αθλημα γενικότερα. Πιστεύω ότι ο Πύρρος θα μας δώσει τεράστια ώθηση στο τεχνικό κομμάτι και θα μας βοηθήσει να γίνουμε μια από τις κορυφαίες δυνάμεις στον κόσμο".Pamesports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου