Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ο μυστηριώδης άντρας που σκοτώνεται συνέχεια σε τρομοκρατικές επιθέσεις

Με τη φωτογραφία ενός συγκεκριμένου άντρα να εμφανίζεται σε πολλές λίστες τρομοκρατικών επιθέσεων, το France24 αποφάσισε να διαλευκάνει τι ακριβώς συμβαίνει με τον μυστηριώδη νεαρό.
Οι φωτογραφίες του συνδέθηκαν με την επίθεση στο Ορλάντο αλλά και τη συντριβή αεροπλάνου της Egypt Air.
Σύμφωνα με το Gizmodo, η φωτογραφία του έχει συνδεθεί με τουλάχιστον 3 τρομοκρατικές επιθέσεις μόνο φέτος.

Δεν εμφανίζεται όμως πάντα ως θύμα. Κατά τη διάρκεια επεισοδίων τον Ιούνιο στο Μεξικό οπότε και οι αρχές πυροβόλησαν εναντίον πολιτών, η φωτογραφία του διακινήθηκε στα social media με τον ισχυρισμό πως αυτός διέταξε την επίθεση.

Φαίνεται όμως πως, σύμφωνα με το France24, είναι ζωντανός. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως είναι το θύμα φάρσας, αλλά το διεθνές πρακτορείο εκτιμά ότι μπορεί να είναι και καλλιτέχνης που θέλει να κρυφτεί από εκείνους που εξαπάτησε. Σύμφωνα με καταγγελίες έχει εξαπατήσει πολλούς για να βγάλει χρήματα.



Ο νεαρός, που ζει στο Μεξικό, παραδέχτηκε πως έχει εμπλακεί σε νομικά προβλήματα αυτή την περίοδο. "Η φωτογραφία μου είναι παντού εξαιτίας κάποιου που το ξεκίνησε ως φάρσα μετά από μια νομική διαμάχη", είπε στο France24. Έχει, όπως ισχυρίζεται, προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το BBC και τους NYT, για να αφαιρέσουν τις φωτογραφίες του αλλά δεν απάντησαν στις κλήσεις του.






newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου