Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Ημέρα Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στην Κοζάνη από το Φιλοζωικό Σωματείο Αγγίζωο

Την επόμενη Τετάρτη στις 27/7, στο χώρο που βρίσκεται δίπλα από το Δημοτικό Πάρκο, από τις 17:00 έως και τις 21:00, το Φιλοζωικό Σωματείο Αγγίζωο οργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας με σκοπό να υιοθετηθούν αδέσποτα σκυλάκια που έχουν ανάγκη να βρεθεί ένα σπίτι και να φύγουν από το δρόμο.
Επίσης μπορεί όποιος θα έρθει στην εκδήλωση να ενημερώσει τους εθελοντές μας αλλά και για να ενημερωθεί για φιλοζωικά θέματα που αφορούν τον Δήμο μας.
 Επίσης θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών που έχουν ήδη ένα κατοικίδιο και για όσους δεν έχουν και θέλουν να υιοθετήσουν τι πρέπει να γνωρίζουν πριν υιοθετήσουν ενα ζωάκι.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε μια γενικότερη προσπάθεια δράσεων του Φιλοζωικού που θα ακολουθήσουν όπως οι ενημερώσεις στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο και η προσπάθεια για να στειρωθούν όσα περισσότερα ζώα γίνεται με την βοήθεια εθελοντών κτηνιάτρων.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να έρθετε και να γνωριστούμε από κοντά και να γνωρίσετε και τους αδέσποτους φίλους μας.

Σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την εκδήλωσή μας έτσι ώστε να υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο και να γίνουν όσες περισσότερες υιοθεσίες γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου