Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Μαρινόπουλος: Δηθενιά χωρίς τέλος. Τα παλάτια, τα Chanel και οι… απλήρωτοι

Επαύλεις σε Παλαιό Ψυχικό και Βούλα, αρχοντικό στο λιμάνι της Ύδρας, βίλες στην χώρα της Μυκόνου, ένα παλάτι στην ακριβότερη περιοχή του Λονδίνου, στο Knight Bridge, πολύτιμοι πίνακες του 18ου και 19ου αιώνα, έπαυλη στο Μαϊάμι της Φλόριντα και μια σειρά θαλαμηγών συνθέτουν κάποια από τα assets της οικογένειας Μαρινόπουλου.

Ο κατάλογος είναι ιδιαίτερα μεγάλος και άκρως εντυπωσιακός, όπως τα πολύτιμα κοσμήματα που κληρονόμησε η Σάντρα Μαρινοπούλου από την μητέρα της!

Αρκεί να τονίσουμε πως η βίλα του Πάνου «Πανάρα» Μαρινόπουλου και της πρώην συζύγου του Ιωάννας στη Μυκόνο στοίχισε περισσότερο από δέκα εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρει το Gossiptv, την διακόσμηση φυσικά είχε αναλάβει η Ιωάννα Μαρινοπούλου που διακόσμησε και την έπαυλη της οικογένειας στο Παλαιό Ψυχικό.

Η βίλα της οικογένειας Μαρινόπουλου στην Μύκονο πρόκειται για ένα πολυσυζητημένο σπίτι που δημιουργήθηκε πριν από είκοσι χρόνια σχεδόν και είναι από τα πρώτα κτίσματα που φαίνονται με το που μπαίνει κανείς στο λιμάνι της Μυκόνου.

Τα πάρτι που δόθηκαν εκεί μνημειώδη, με την κοσμική Αθήνα παρούσα, μεγαλοδημοσιογράφους να συνομιλούν μετά από κόντρες, με καναλάρχες και άδεια από την τροχαία του νησιού για να παρκάρουν οι καλεσμένοι τα πολυτελή τους αυτοκίνητα στον περιφερειακό του νησιού.

Πριν από την εγκυμοσύνη της η Ιωάννα Μαρινοπούλου ασχολήθηκε και με την διακόσμηση του restaurant Chairs στην οδό Αλωπεκής που άνηκε στον Αλέξη Παπαδημητρίου και κάποια στιγμή έγινε ο πιο must χώρος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αξίζει να σημειωθούν τα εξής για την πολυσυζητημένη οικογένεια Μαρινόπουλου:

Τα μέλη της οικογένειας κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα με πολυτελή τζιπ εκτός από τον Λεωνίδα Μαρινόπουλο που έχει όπως λέγεται μια ιδιαίτερη αδυναμία στις λιμουζίνες γνωστής γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σε αντίθεση με αυτόν ο εξάδελφος του Πάνος «Πανάρας» Μαρινόπουλος διέθετε μια μεγάλη συλλογή από πολυτελή σπορ αυτοκίνητα.

Οι δυο πιο λαοπρόβλητες νύφες της οικογένειας Μαρινόπουλου επιλέγουν αυστηρά Chanel και Roberto Cavali haute couture και prêt a porte ρούχα.

Ο πρώτος μεγάλος έρωτας του Πάνου «Πανάρα» Μαρινόπουλου ήταν η καλλονή Μπέλα Αδαμοπούλου, ενώ ο πρώτος του γάμος ήταν με την Όλγα Γουλανδρή, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.



fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου