Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Μια διαφορετική διαφήμιση για τη δωρεά οργάνων - Βίντεο

«Ακόμα και ένας μ@!#ς μπορεί να σώσει τον κόσμο.»

Το βίντεο του Donate Life America αρχίζει να αφηγείται την ιστορία του Coleman Sweeney, ενός ανθρώπου γνωστού στην πόλη του ως ένας μεγάλος μ@!#ς. Δίνει τσιγάρα στα παιδιά, κλέβει τα ρούχα των άλλων, μισεί τα ζώα, τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ξαφνικά πεθαίνει από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Η σερβιτόρα που τον εξυπηρετούσε βρήκε κάτι απρόσμενο στο πορτοφόλι του. Ο Coleman Sweeney ήταν εγγεγραμμένος δότης οργάνων. Κανείς δεν ήξερε τι οδήγησε τον Coleman να το κάνει, αλλά το έκανε. Γενναιόδωρος και μεγαλοπρεπές. Και αυτή ήταν η μέρα που ο Coleman έγινε ήρωας.

Σύμφωνα με το LiveOnNY: « Ένας δωρητής οργάνων μπορεί να σώσει μέχρι και οκτώ ζωές.»


«Ακόμα και ένας μ@!#ς μπορεί να σώσει τον κόσμο.» Το βίντεο του Donate Life America αρχίζει να αφηγείται την ιστορία του Coleman Sweeney, ενός ανθρώπου γνωστού στην πόλη του ως ένας μεγάλος μ@!#ς. Δίνει τσιγάρα στα παιδιά, κλέβει τα ρούχα των άλλων, μισεί τα ζώα, τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ξαφνικά πεθαίνει από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Η σερβιτόρα που τον εξυπηρετούσε βρήκε κάτι απρόσμενο στο πορτοφόλι του. Ο Coleman Sweeney ήταν εγγεγραμμένος δότης οργάνων. Κανείς δεν ήξερε τι οδήγησε τον Coleman να το κάνει, αλλά το έκανε. Γενναιόδωρος και μεγαλοπρεπές. Και αυτή ήταν η μέρα που ο Coleman έγινε ήρωας. Σύμφωνα με το LiveOnNY: « Ένας δωρητής οργάνων μπορεί να σώσει μέχρι και οκτώ ζωές.»






huffingtonpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου