Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα την Κοζάνη

Με αφορμή τους προκριματικούς αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ, που θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης από τις 16/09/2016 έως τις 18/09/2016, ο Δήμος Κοζάνης και το Φωτογραφικό Εργαστήρι «Φωτοδίοδος» του ΟΑΠΝ Κοζάνης, διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Κοζάνη και την γύρω περιοχή.

Καλούνται οι φωτογράφοι που διαθέτουν ανάλογο θεματικό υλικό και επιθυμούν να συμμετάσχουν, να στείλουν τις φωτογραφίες τους σε χαμηλή ανάλυση (μαζί με ένα τηλέφωνό τους) έως τις 31/08/2016 στο e-mail: info@vrettakos.gr
Θα επιλεγούν 40 φωτογραφίες από τετραμελή επιτροπή της «Φωτοδιόδου». Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν, θα τυπωθούν σε διαστάσεις 40Χ50 (με έξοδα της διοργάνωσης) και θα αναρτηθούν σε κάδρα των ίδιων διαστάσεων, στο φουαγιέ του Γυμναστηρίου.
Μετά το πέρας της έκθεσης, που θα διαρκέσει όσο και η διεξαγωγή των αγώνων, οι φωτογραφίες θα επιστραφούν στους δημιουργούς τους. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στους φωτογράφους και οι φωτογραφίες τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο λόγο χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Πληροφορίες στο τηλ.: 6946703388

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου