Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Ηλεία: Τραγική κατάληξη στο θρίλερ εξαφάνισης πατέρα – κόρης

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός πατέρα και της κόρης του, οι οποίοι αναζητούνταν εδώ και είκοσι ημέρες, από τους οικείους τους και τις αστυνομικές αρχές, στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας.

Σύμφωνα με το Ilialive.gr, νεκροί βρεθήκαν ο 68χρονος πατέρας και η 44χρονη κόρη του, στην περιοχή της Πηνείας κοντά στο χωριό Μπόρσι.

Πατέρας και κόρη είχαν εξαφανιστεί από τις 15 Ιουλίου από την περιοχή των Δουνέικων όπου έκαναν τις διακοπές τους μαζί με τη μητέρα της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο πατέρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημα του και η κόρη σε απόσταση 100 μέτρων από αυτό.

Από την πρώτη στιγμή δήλωσης εξαφάνισης τους, σήμανε συναγερμός στις αρχές της Ηλείας και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα τις δυο πρώτες ημέρες στις έρευνες των επίγειων δυνάμεων συνέδραμε, από αέρος το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έρευνες έγιναν και σε αρδευτικά κανάλια του νομού, υπό το φόβο το αυτοκίνητο των αγνοουμένων να έχει καταλήξει σε κάποια από αυτά. Εκείνο μάλιστα που  είχε προκαλέσει προβληματισμό στις αρχές αλλά και στους οικείους τους, είναι το γεγονος πως παρά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και στοιχείων τους, μέσω του amber alert, δεν είχε φτάσει καμιά μαρτυρία στην Αστυνομία ή στην οικογένεια τους, που να δηλώνει παρουσία τους μετά το βράδυ της εξαφάνισης τους.

Όλο αυτό το διάστημα η ανησυχία συγγενών και φίλων, κορυφωνόταν μέρα με την ημέρα για την τύχη τους, καθώς πατέρας και κόρη, που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, δεν  είχαν πρόσβαση στην χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου