Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Με μίνι καύσωνα «μπαίνει» ο Αύγουστος… και μετά βροχές!

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα, πρώτη μέρα του Αυγούστου και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 και πιθανόν κατά τόπους και τους 39 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη (2/8/2016)
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Τρίτη και μόνο κατά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βορειοδυτικά στις υπόλοιπες όμως περιοχές θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Ο καιρός την Τετάρτη (3/8/2016)
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Κατά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Ο καιρός την Πέμπτη (4/8/2016)
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά της μεσημβρινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική ηπειρωτική χώρα στις Σποράδες και την Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Παρασκευή (5/8/2016)
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή (5/8/2016) και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία


Πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου