Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο στίβο του ΔΑΚ

Οι βαδιστές και οι δρομείς εδώ και δύο περίπου χρόνια αποφάσισαν να αφήσουν το πάνω γήπεδο , δίπλα στο δημοτικό κήπο και να αθλούνται στο κάτω.
Δίπλα σε διακεκριμένους αθλητές που πασχίζουν καθημερινά στο ταρτάν να κρατήσουν υψηλές επιδόσεις, αλλά και σε δεκάδες άλλους οι οποίοι γυμνάζονται  κάτω από την επίβλεψη του προπονητή τους.
Δυστυχώς ο ΟΑΠΝ δεν διαθέτει τον αριθμό των υπαλλήλων για να ελέγχει την κατάσταση και μόνιμα κάποιος ερασιτέχνης βαδιστής δυσχεραίνει τη ζωή των υπολοίπων. Αν υπήρχε διάθεση θα τηρούνταν κανόνες και ωράρια.


prlogos

2 σχόλια:

  1. Γενικά υπάρχουν προβλήματα "συνύπαρξης" ενεργών αθλητών και ερασιτεχνών.Το πρόβλημα δεν ξεκινά μόνο απ τους υπαλλήλους αλλά και απο την παιδία μας!!! Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε jogging ή να βαδίζουμε και να πιάνουμε όοοολο το ταρταν!!! Εγω γυμνάζομαι χρόνια στο στρατιωτικό γήπεδο και πολύ συχνά έρχομαι αντιμέτωπος με παρέες 5-6 ανθρώπων - ο ενας δίπλα στον αλλον λες κ κανουν παρέλαση- οι οποίοι συνομιλούν κ χαχανίζουν και δε τους νοιάζει για τίποτα!!! Δε συζητώ για τον ποδηλατόδρομο Κοζάνης Αργίλου,που αν κάνει κανείς το λάθος να χτυπήσεις το κουδούνι του ποδηλάτου,είναι ικάνοι να σε....πλακώσουν!!! :) Φυσικά και χρειάζεται πρόγραμμα στο ΔΑΚ. Καλή η άσκηση αλλα χωρίς να στερούμε τον χώρο κ την άνεση των αθλητων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή