Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Το προφίλ του δολοφόνου της Αγραφιώτου. Μανιακός που κυκλοφορεί ανάμεσα μας

Συγκλονίζουν οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας για το δολοφόνο την Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της σε υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι.Αφού ολοκλήρωσαν μεγάλο κύκλο ερευνών τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, όσο και στον κοινωνικό της περίγυρο, οι ερευνητές της Ασφάλειας πλέον καταλήγουν στο ενδεχόμενο του μανιακού δολοφόνου, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, περιμένοντας ένα τυχαίο θύμα.
Εκτιμούν δε ότι ο μανιακός δεν έχει επιχειρήσει κάποια νέα δολοφονική ενέργεια, καθώς ενδεχομένως να αναζητά νέους χώρους τους οποίους πρέπει πρώτα να χαρτογραφήσει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ανοίξει εκ νέου φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που αφορούν σε δολοφονίες γυναικών, σε μια προσπάθεια να βρουν κοινά χαρακτηριστικά με το ειδεχθές έγκλημα με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ''Espresso''.

Οι ειδικοί ψυχολόγοι με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ, έχουν προσπαθήσει από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, να συνθέσουν ένα προφίλ του δράκου σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια πρόβλεψη για την επόμενη κίνηση του. Οι ψυχολόγοι που μελέτησαν αυτά τα στοιχεία κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, οποίος πριν καταλήξει στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ, είχε μελετήσει βήμα προς βήμα τις κινήσεις του έχοντας εναλλακτικό σχέδιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το γεγονός ότι ο χώρος εποπτεύεται από κάμερες παρακολούθησης δεν πτόησε καθόλου τον δράκο ώστε να κυνηγήσει και μάλιστα στην συνέχεια να σύρει από τα πόδια την ήδη άγρια χτυπημένη στο κεφάλι γυναίκα, στο τρίτο υπόγειο που κανείς δεν γνώριζε εκτός από τους εργαζόμενους. Παράλληλα, η κίνηση αυτή δείχνει στους ειδικούς πως είχε χαρτογραφήσει τους χώρους και μάλιστα φέρεται να έκανε ακόμα και προπαρασκευή καθώς η πόρτα που οδηγεί στο τρίτο υπόγειο ήταν φρακαρισμένη από τα μπάζα.

Στο προφίλ που σκιαγράφησαν, οι ειδικοί καταλήγουν σε έναν άνθρωπο που αντλεί ευχαρίστηση από την προετοιμασία του σχεδίου του και τον βίαιο θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου