Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Μπεν: Τι βρέθηκε στο χωράφι που γίνονται έρευνες στην Κω. Η μαρτυρία που άλλαξε τα δεδομένα

Ενα εύρημα 2 5χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μπεν στο σημείο  που οι βρετανικές Αρχές  για δεύτερη μέρα κάνουν έρευνες στην Κω ήρθε στο φως. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε ένα κομμάτι ύφασμα.

Το αγόρι  χάθηκε σε ηλικία 21 μηνών κατά τη διάρκεια διακοπών της οικογένειάς του.

Οι βρετανικές Αρχές, εντόπισαν εκατοντάδες θραύσματα από κόκαλα ζώων, με τον John Cousins να τονίζει ότι "βρέθηκαν αντικείμενα από ύφασμα". Οι αστυνομικοί ωστόσο ψάχνουν να βρουν τα κουμπιά από το ρούχο του μικρού Μπεν και τις σόλες από τα παπούτσια του.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν  τα δεδομένα άλλαξαν όταν τον περασμένο Μάιο εμφανίστηκε μάρτυρας που υποστήριξε ότι ο μικρός Μπεν μπορεί να καταπλακώθηκε από εκσκαφέα κατά τη διάρκεια εργασιών που γίνονταν πριν από 25 χρόνια στην περιοχή όπου διέμενε η οικογένεια. Η μαρτυρία κρίνεται από το αρμόδιο κλιμάκιο ως αξιόπιστη.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, επικαλούμενη ενημέρωση από Βρετανό αξιωματούχο, σήμερα βρέθηκαν αντικείμενα που μπορεί να προέρχονται από τα ρούχα του παιδιού.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής της έρευνας, Επιθεωρητής John Cousins, τονίζει ότι η έρευνα βρίσκεται μπροστά από τον προγραμματισμό της.

«Υπάρχουν ακόμα μερικά ανοιχτά σημεία στην έρευνα για το τι θα μπορούσε να συμβεί στον Μπεν. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει στην δημιουργία πολλών μύθων και θρύλων ως προς το τι συνέβη πριν από 25 χρόνια. Θα μας επιτρέψετε να τους καταρρίψουμε και να ανακαλύψουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ σήμερα», είπε.

Το κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας που βρίσκεται στην Κω αποτελείται από 19 ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα συλλέξουν ό,τι στοιχεία μπορέσουν από το πρώτο χωράφι και αν δεν καταλήξουν κάπου θα ξεκινήσουν έρευνες και στο δεύτερο.

Οι ερευνητές την πρώτη μέρα δεν άνοιξαν μεγάλες τρύπες στο έδαφος αλλά αρκέστηκαν σε μια έρευνα σε βάθος 15 έως 30 εκατοστών.

Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ δηλώνει «αγχωμένη» προσθέτοντας ότι «βλέπω και τους αστυνομικούς να είναι αγχωμένοι». «Τους βλέπω ότι δεν θέλουν να μου φέρουν τα φοβερά νέα» δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας  στη Daily Mirror.



'


 



The TOC‎ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου