Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Αγωνία στη Λευκοπηγή για τον αγνoούμενο Γιώργο Καραμιχαηλίδη

Αγωνία στη Λευκοπηγή για τον αγνοούμενο Γιώργο Καραμιχαηλίδη, μόνιμο κάτοικο Βελγίου, ο οποίος εξαφανίστηκε προ ημερών, κάνοντας διακοπές στην Αλόννησο.

Η μητέρα του νεαρού άνδρα  κατάγεται από τη Λευκοπηγή Κοζάνης, ενώ σύλλογος ΕΜΑΣ Λευκοπηγής μέσω της σελίδας του στο facebook κάνει έκκληση ποιος όποιον μπορεί να βοηθήσει "ένα δικό μας παιδί που χάθηκε", όπως λέει χαρακτηριστικά.



Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές για έναν 30χρονο στην Αλόννησο.

Άνδρες του Λιμενικού σταθμού του νησιού, δύτες, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, εθελοντές Σαμαρείτες και ντόπιοι, κυριολεκτικά "χτένισαν" στεριά και θάλασσα για τον εντοπισμό του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης αγνοείται από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και όπως μεταδίδει η Αγγελική Νικολούλη μέσω του site της, το απόγευμα της ίδιας μέρας άφησε την 24χρονη φίλη του στο δωμάτιο της πανσιόν που έμεναν και κατέβηκε στο λιμάνι. Σύμφωνα με μαρτυρίες προσπάθησε να λύσει ένα μεγάλο αλιευτικό σκάφος με σκοπό να βγει στα ανοιχτά για βόλτα. Έγινε όμως αντιληπτός από δύο ψαράδες και βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα. Άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι.
Οι ψαράδες ειδοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού που ξεκίνησαν ολονύκτιες έρευνες. Με το πρώτο φως της μέρας δύτες βρήκαν στο βυθό του λιμανιού τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο, αλλά εκείνος ήταν άφαντος. Μέσα στην τσέπη του παντελονιού του υπήρχαν 500 ευρώ. Στο νησί βρέθηκε η οικογένεια του 30χρονου, που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στις έρευνες. Η μητέρα του Ματούλα Κουτρώτσιου μέσω του «Τούνελ» απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή δει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης τα τελευταία χρόνια ζει στο Βέλγιο και είχε έρθει στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές.

Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση 

Να σημειωθεί πως οι φίλοι  του 30χρονου διακινούν μέσω του διαδικτύου και με όποιον άλλο τρόπο μπορούν, την εξής ανακοίνωση, γραμμένη στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα: (Όπως μεταδίδει  η ΕΡΤ):
«S.Ο.S Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνονται οι ανάγκες για την κάλυψη των εξόδων των φίλων και εθελοντών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αλόννησο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου. Εξίσου σημαντική είναι η βοήθεια όσων ατόμων μπορούν να βοηθήσουν με την παρουσία τους στο νησί. Είναι αναγκαία η οικονομική στήριξη από οποιονδήποτε μπορεί με οποιοδήποτε ποσό ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής. Καταθέσεις από εδώ και στο εξής θα γίνονται στους λογαριασμούς της κοπέλας του Γιώργου, Κωνσταντίνας Καραμέρη.
Εθνική Τράπεζα: Iban GR
0901102130000021356408068
Βέλγικο Iban BE 43363142460001

S.O.S Friends and family are searching for Giorgos for days now. The financial needs are rising and we would ask for your help by contributing any amount of money that you think you can offer. The money goes to transportation, accommodation and expenses for the people coming to help in Alonnisos island. From now on you can send money at Giorgos’s girlfriend, Konstantina.
Thank you all for your help. Bank account
Ethniki Trapeza – Iban gr0901102130000021356408068
Belgium Iban BE 43363142460001»



anikolouli
prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου