Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Με συμμετοχές εκτός χώρας φέτος το επιτυχημένο 4ο October Vesp στην Κοζάνη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο OctoberVesp στην Κοζάνη, το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου. Περισσότερους από 100 επισκέπτες με μηχανές Vespa από όλη την Ελλάδα υποδέχθηκε η Κοζάνη, στη διοργάνωση του Vespa Club Κοζάνης.

Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Λάρισα, Αχαϊα,Βέροια, Καστοριά, Λαμία, είναι μερικές πόλεις από όπου κατέφθασαν οι Vespisti, προκειμένου να παραβρεθούν στο μεγάλο ραντεβού,ενώ φέτος για πρώτη φορά υπήρξαν και συμμετοχές από Βελιγράδι και από Σόφια.

Η έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε την Παρασκευή στις 7/10, με το πέρασμα δεκάδων Vespisti, από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους σε ολόκληρη την πόλη.
Το πρωί του Σαββάτου 8/10, οι Vespisti πραγματοποίησαν επίσκεψη στον υδροηλεκτρικό σταθμό του Ιλαρίωνα για ξενάγηση, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή και την ορχήστρα της, στην παλιά αποθήκη του ΟΣΕ.
Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι διοργανωτές για το 4ο October Vesp.

 O κ. Σωκράτης Μουτίδης, μέλος του Vespa Club Κοζάνης και έφορος δημοσίων σχέσεων δήλωσε:

«Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Φέτος για πρώτη φορά, είχαμε συμμετοχές εκτός χώρας, αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Η επίσκεψη των Vespisti στον υδροηλεκτρικό σταθμό του Ιλαρίωνα, ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, κυρίως για τους επισκέπτες εκτός Κοζάνης, όπου με την εξαιρετική ξενάγηση των μηχανικών της Δ.Ε.Η, μας μίλησαν για την παραγωγή ενέργειας από το νερό. Η διοργάνωση απογειώθηκε το Σάββατο βράδυ, όπου πάνω από 400 άτομα, διασκέδαζαν υπό τους ρετρό ρυθμούς της Μπέττυ Μπαλτατζή και της ορχήστρας της. Η μεγάλη απήχηση που έτυχε φέτος το 4ο October Vesp, πρέπει να μας βάζει από τώρα σιγά-σιγά σε τροχιά προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά, μιας κ όλο και περισσότεροι αγκαλιάζουν τη διοργάνωσή μας. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας και όσους βοήθησαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.»

Το Vespa Club φέτος για πρώτη φορά, δώρισε δείγμα μυελό των οστών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, ενώ ο κ. Μουτίδης συμπλήρωσε πώς θα υπάρξουν εκδηλώσεις για τα μέλη του Vespa Club, αλλά και για τους φίλους της Vespa, τα οποία θα ανακοινωθούν εν καιρώ.kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου