Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Οι 5 λόγοι που οι γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άντρες

Μια μικρή ανασκόπηση στην ιστορία της ανθρωπότητας (ή της οικογένειάς σου) αρκεί για να σε πείσει ότι οι γυναίκες πάντα προτιμούσαν τους μεγαλύτερους άντρες- βέβαια πολλές από αυτές είχαν αναγκαστεί να τους παντρευτούν, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε άλλη φορά.

Ας πιάσουμε λοιπόν τη σύγχρονη γυναίκα, αυτή που έχει σπουδάσει, έχει διαβάσει, ζει τη ζωή της όπως εκείνη θέλει και έχει επιλέξει να έχει στο πλευρό της κάποιον πολύ μεγαλύτερό της. Γιατί το κάνει αυτό;

Παλιότερα οι απαντήσεις που θα άκουγες ήταν ενοχλητικές και σεξιστικές και όλες είχαν να κάνουν με αυτοκίνητα και χρήματα, ωστόσο όταν μια γυναίκα, που ξέρει τι θέλει από τη ζωή της, επιλέγει να κάνει σχέση με κάποιον που δεν είναι συνομήλικός της το κάνει για πολύ σοβαρούς και κυρίως εύστοχους λόγους.


1. Είναι (επιτέλους) πιο ώριμοι

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άντρες, οπότε ξέρεις (θεωρητικά τουλάχιστον) ότι δεν θα αντιμετωπίσεις παιδιάστικες συμπεριφορές.


2. Είναι πιο ευγενικοί

Προφανώς αυτή η γενίκευση δεν ισχύει για όλους αλλά είναι σημαντικά πιο ευγενικοί σε σχέση με το πως ήταν στα 20 ή στα 25 τους.


3. Ξέρουν τι θέλουν

Περισσότερες πιθανότητες έχεις να συναντήσεις τον Ryan Gosling παρά να βρεις άντρα μεταξύ 22-27 που να ξέρει τι θέλει από τη ζωή του. Το ίδιο ισχύει (εν μέρει) και για τις γυναίκες βέβαια για αυτό και τις ελκύει κάποιος μεγαλύτερος που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι βρε παιδί μου και μπορεί να κρίνει καλύτερα κάποιες καταστάσεις.


4. Έχουν περισσότερα ενδιαφέροντα

Εκ των πραγμάτων, έχουν κάνει πολλά περισσότερα πράγματα στη ζωή τους άρα έχουν περισσότερα ενδιαφέροντα που μπορεί να οδηγήσουν σε υπέροχες συζητήσεις αλλά και καταστάσεις.


5. Έχουν εμπειρία στο σεξ

Σκέψου μόνο πόσο καλύτερη είσαι στο σεξ τώρα σε σχέση με όταν ξεκίνησες, καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί ένας πιο ώριμος άντρας μοιάζει ιδανικός σεξουαλικός σύντροφος.



ladylike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου