Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Δυο περιστατικά με επιδειξίες στην Κοζάνη μέσα σε λίγες ημέρες

Δυο αναφορές γυναικών για ισάριθμα, διαφορετικά περιστατικά με επιδειξίες στην πόλη της Κοζάνης έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες.
Το πρώτο περιστατικό φέρεται να συνέβη στην οδό Β. Φόρη, προς την πλατεία της «Σκ’ρκας», πριν από μια περίπου, εβδομάδα, όταν, περί τις 8 μ.μ. και υπό βροχή από το συγκεκριμένο σημείο περνούσαν δυο φοιτήτριες.
 Έκπληκτες είδαν, στην άκρη του δρόμου, έναν νεαρό να κρατά μια ομπρέλα και να αυνανίζεται, όπως αναφέρει  η Ε.Μ., μια από τις δυο κοπέλες. «Τρομάξαμε και αμέσως επιταχύναμε το βήμα για να φύγουμε, την ώρα που, ευτυχώς, ο νεαρός δεν έκανε καμία κίνηση προς τα εμάς», σημειώνει η ίδια.

Το δεύτερο περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, στο δρόμο πίσω από το περίπτερο που βρίσκεται στη γειτονιά του Αγ. Αθανασίου, κοντά στον ΟΑΕΔ. Τη σχετική καταγγελία έκανε η Στ. Κ., μητέρα δυο παιδιών, σε γνωστή ομάδα του Facebook.

Η ίδια ανέφερε: «Προχωρούσα σε ένα στενό και ακούω ενα σφύριγμα…γυρνάω να δω και ειδα έναν νεαρό να αυνανιζεται ενώ προχωρούσε. Πιτσιρίκι ηταν κιολας…», με την ίδια να ενημερώνει, όπως μας είπε, την αστυνομία. Σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο η ομάδα «ΔΙΑΣ», οι άντρες της οποίας δε βρήκαν, πάντως, κάποιο στοιχείο.




Από το kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου