Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες κόσμου στην εμποροπανήγυρη της Κοζάνης

Κορυφώνεται σήμερα Τρίτη η εμποροπανήγυρη της Κοζάνης, ο φημισμένος Νιάημερος, που ξεκίνησε από το Σάββατο και έκτοτε αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμου, μικρούς και μεγάλους.
Οι πρώτοι πάγκοι εντός του χώρου της εμποροπανήγυρης ξεκίνησαν να στήνονται το Σάββατο ενώ μέχρι την Κυριακή το απόγευμα η κίνηση κορυφώθηκε , αφού ο κόσμος συνέχισε να συνέρρεε κατά χιλιάδες στο πανηγύρι.

Οι μικροί φίλοι χάρηκαν το λούνα παρκ και οι μεγάλοι τις ψησταριές στο χώρο, μιας το σουβλάκι και το λουκάνικο είχαν την τιμητική τους. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο κλασικός νιαημεριώτικος χαλβάς, ένα γλύκισμα που τιμούν δεόντως οι κοζανίτες.

Τα εμπορεύματα κάλυπταν μεγάλη γκάμα, ενώ ο κόσμος αγόρασε είδη για το σπίτι, λευκά είδη, φόρμες και παπούτσια, μπιτζάμες, κάλτσες και πολλά ακόμη, σε συμφέρουσες τιμές. Μεγάλη ζήτηση είχαν και φέτος τα χαλιά.

Ο δήμος φρόντισε για τη διοργάνωση, η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία φροντίζουν για την ασφάλεια του χώρου, ενώ δρομολόγια κάνουν τα ΚΤΕΛ αστικά Κοζάνης. Ο Δήμος Κοζάνης έμεινε ικανοποιημένος από τον αριθμό των εκθετών , ενώ ικανοποίηση παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, εκφράζουν και οι εκθέτες στο χώρο της εμποροπανήγυρης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως το πανηγύρι θα λειτουργεί μέχρι και σήμερα , για αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε!



prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου