Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ανατροπή στην υπόθεση αυτοκτονιών 17χρονων στις ράγες των τρένων - Βίντεο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της εκπομπής Tatiana Live της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon που... ανατρέπουν όλα τα δεδομένα στη διπλή αυτοκτονία στην Ημαθία. Στις 28 Οκτωβρίου, η 17χρονη Εύα έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές, μεταξύ Αλεξάνδρειας - Παλαιοχωρίου, και διαμελίστηκε από διερχόμενο τρένο. Έναν μήνα νωρίτερα, στις 21 Σεπτεμβρίου ο κολλητός φίλος της, ο Ιωακείμ, είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Freddo" υποστήριζε πως το άτυχο αγόρι, πριν από ενάμιση χρόνο, είχε πέσει θύμα βιασμού από 45χρονο στη Θεσσαλονίκη. Το παιδί δεχόταν αφόρητες πιέσεις να ανακαλέσει την κατάθεσή του για το βιασμό, ενώ μεγάλωνε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον... Έτσι, οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Σήμερα η εκπομπή "Tatiana Live" παρουσίασε στοιχεία που δίνουν εντελώς διαφορετική τροπή στην υπόθεση, την οποία ερευνά το Τμήμα Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Ιωακείμ, κ. Σωκράτη Δημητριάδη, υπάρχουν παγανιστικά στοιχεία που συνδέουν περισσότερους νέους μεταξύ τους. "Δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν σήμερα αντιμέτωποι με αυτές τις εξελίξεις", είπε αρχικά και συνέχισε: "Το δύσκολο στην έρευνα ήταν η διασύνδεση αυτών των παιδιών. Το να είναι μία παρέα από το σχολείο ή από την ίδια περιοχή που συχνάζουν στις ίδιες περιοχές είναι φυσιολογικό. Όταν εμπλέκεται η παρουσία περισσότερων ατόμων από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, πρόκειται για μια διασύνδεση που φαινομενικά δεν υπάρχει, καθώς δεν υπάρχει καθημερινή επαφή για να αναπτύξουν τόσο στενές σχέσεις, παρά μόνο το διαδίκτυο...".

Ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, κ. Πάρης Σπυράτος, αποκάλυψε τη μαρτυρία της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, σύμφωνα με την οποία είχε ακούσει από τον γιο της πως υπάρχει μια μορφή “εκκλησίας” για παγανιστές, στην Αθήνα.

Επιπλέον, ο κ. Σπυράτος ανέφερε πως στις 28 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του αδικοχαμένου Ιωακείμ, ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε τη ζώνη του, την πέταξε στο χώρο του ενταφιασμού και είπε “σύντομα θα έρθω να σε βρω”. Τόνισε, μάλιστα, πως όταν χάθηκε ο Ιωακείμ, υπήρχε στα χέρια του ένα λάπτοπ που έχει εξαφανιστεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί και το κινητό του τηλέφωνο.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι παγανιστικές αναρτήσεις ομάδας παιδιών, των οποίων τα προφίλ στο facebook εξετάζει η αστυνομία. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση με τη φωτογραφία του εωσφόρου στο κέντρο του Μυστικού Δείπνου.

Παράλληλα, υπάρχει και η ανάρτηση του Ιωακείμ, που ανέφερε ότι "αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω στις 21 Μαρτίου (σ.σ. είναι η ισημερία). Όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, στις 21 Σεπτεμβρίου, που ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι επίσης ισημερία, και πρόκειται για ημερομηνίες που θεωρούνται σατανιστικές εορτές ή ημέρες αφιέρωσης/ιδιαίτερες κατά τις δικές τους οργανώσεις.





newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου