Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Λειτουργία σχολείων την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Κοζάνη

Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω πρόβλεψης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και συνεχιζόμενης  χιονόπτωσης.
Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.20-9.30.

Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές  από τις 8.15 το πρωί, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών  και των ΚΤΕΛ Κοζάνης θα τροποποιηθούν αναλόγως. 

Πτολεμαίδα

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 κανονικά θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί) του Δήμου Εορδαίας . 


Βόϊο

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών τα σχολεία σ’ όλο το Βοΐο θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα Τέταρτη 30 Νοεμβρίου. Παιδικοί σταθμοί κανονικά. 


Δήμος Σερβίων- Βελβεντού

Με αποφαση του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου, τα σχολεία την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, θα λειτουργήσουν ως εξής:
ΔΕ Βελβεντού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα  (9.05 π.μ.).
ΔΕ Σερβίων τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (λόγω μετακίνησης.μαθητών από άλλες Τοπικές Κοινότητες)
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου