Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Προς θετική κατεύθυνση κινούνται τα οικονομικά του δήμου Κοζάνης

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προσπάθεια εξορθολογισμού και συμμαζέματος των οικονομικών του δήμου Κοζάνης, η οποία περιλαμβάνει τον περιορισμό στις σπατάλες, την πλήρη ανάκτηση της εικόνας των εξόδων και την αξιολόγηση των προμηθειών. Αυτό τόνισε κατά την διάρκεια της ανοικτής διαβούλευσης του δήμου Κοζάνης για τα οικονομικά και τα τεχνικά έργα του Δήμου ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.


Τόνισε πως για πρώτη φορά ο Δήμος έχει μια καλή εικόνα για εκείνα που ξοδεύει και καταναλώνει, με αποτέλεσμα να ανακτά την αξιοπιστία του και να μπορεί να ανταποκριθεί στις οφειλές του προς τους συνεργάτες. Από την πλευρά το Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Βαλαής έκανε λόγο για ενθαρρυντικά οικονομία στοιχεία που δεν επιτρέπουν όμως εφησυχασμό, αφού παραμένουν αρκετά δομικά προβλήματα. Παράλληλα σημείωσε πως ο δήμος προσπαθεί να ανταποκριθεί πλήρως στις δανειακές του υποχρεώσεις καθώς και στις δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες υπάρχουν οικονομικές διεκδικήσεις.

Πάντως στο κομμάτι των απαιτήσεων από τους οφειλέτες ο κ. Βαλαής διευκρίνισε πως ένα μέρος των καταγεγραμμένων οφειλών δεν μπορεί να εισπραχθεί.



ΕΡΤ Κοζάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου