Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από το Δήμο Κοζάνης

Ξεκινούν με πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κοζάνη. Με σχεδόν δεδομένη τη δυσκολία διοργάνωσης χριστουγεννιάτικου πάρκου στα Κοίλα στο Εκθεσιακό Κέντρο, τα βλέμματα στρέφονται στις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο δήμος σε συνεργασία με φορείς.

Ο Δήμος Κοζάνης, σύμφωνα με πληροφορίες , έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με συλλόγους, συλλογικότητες για την κατάρτιση του χριστουγεννιάτικου προγράμματος, το οποίο εφέτος θα δώσει βαρύτητα τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.

Το πάρκο των ξωτικών, πέρυσι στο Εκθεσιακό Κέντρο, έδειξε πως η Κοζάνη μπορεί να υποστηρίξει μια διοργάνωση για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ στόχος του δήμου είναι να δοθεί και μια στήριξη στους εμπόρους. Μάλιστα οι περυσινές εκδηλώσεις του δήμου στην πλατεία είχαν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και τα σπιτάκια της πλατείας ήταν πρωί και απόγευμα γεμάτα με μπόμπιρες που συμμετείχαν σε καλλιτεχνικές δράσεις.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον που έχουν δείξει επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα για την εγκατάσταση δράσεων, για την περίοδο των Χριστουγέννων, στην πλατεία της Κοζάνης, θα ήταν μια ευκαιρία να λειτουργήσει στην πλατεία παγοδρόμιο, καρουζέλ για παιδιά και άλλες δράσεις. Χρειάζεται, σε κάθε περίπτωση να ρυθμιστεί το πλαίσιο για να μπορέσουν να εγκριθούν και να λειτουργήσουν τέτοιες δράσεις, που αν ευοδωθούν θα δώσουν μια χριστουγεννιάτικη «πινελιά» στο κέντρο της Κοζάνης, εν μέσω της εορταστικές χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Ο Δήμος Κοζάνης καλεί τον κόσμο να στείλει προτάσεις για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Εντωμεταξύ, με ανακοίνωσή του ο δήμος Κοζάνης αναφέρει στο facebook:

«Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος Κοζάνης ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με δράσεις και πολλές εκπλήξεις. Θέλουμε όμως το φετινό πρόγραμμα των Χριστουγέννων να το διαμορφώσουμε μαζί . Θέλουμε να ακούσουμε τις ιδέες σας, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας ώστε να κάνουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα ακόμη πιο φωτεινά! Με εκδηλώσεις στη νέα πλατεία Κοζάνης αλλά και στις Τοπικές Κοινότητες, με επίκεντρο πάντα τα παιδιά! Μπορείτε να στείλετε τις προτάσεις σας είτε με μήνυμα στο facebook, είτε με email στο mme@kozanh.gr»




prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου