Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου τα εγκαίνια της Σχολής Πυροσβεστών

Όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2017 θα γίνουν τα εγκαίνια της Σχολής Πυροσβεστών, που θα λειτουργήσει στην Πτολεμαΐδα. Μάλιστα τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 9 Ιανουαρίου, με τους πρώτους φοιτητές να μπαίνουν και να ξεκινούν  μαθήματα στη σχολή, σε αυτή την ημερομηνία.



Επίσης, ο κ. Καρυπίδης, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους πως στα εγκαίνια της Σχολής Πυροσβεστικής θα παρίσταται  και ο υπουργός Εξωτερικών  Νίκος Κοτζιάς , με ό,τι και να σημαίνει αυτό για το πολύ μεγάλο εγχείρημα.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, σε μια περιοχή των Βαλκανίων τα θέματα αυτά τα βλέπουμε με συνέργεια και στον γενικότερο αυτό σχεδιασμό εντάσσεται και το εθνικό κέντρο πολιτικής προστασίας, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, θα γίνει στην ΑΕΒΑΛ και κατατάσσει την περιοχή κυρίαρχη στα θέματα αυτά. Μάλιστα Γάλλοι εμπειρογνώμονες θα έρθουν το επόμενο διάστημα στην περιοχή.

Η παρουσία του κου Κοτζιά σηματοδοτεί εξωστρέφεια , τόνισε ο ίδιος, λέγοντας ότι στις Πρέσπες θα υπάρξει συνάντηση των υπουργών εξωτερικών FYROM και Αλβανίας , όπου θα τεθούν επί τάπητος διακρατικές συνεργασίες.










prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου