Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Λ. Μαλούτα για τις Τηλεθερμάνσεις Κρόκου και Δρεπάνου

Πρόεδρε,

Σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ τον Απρίλιο του 2016, τέθηκε από την εκπρόσωπο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο ΔΣ της εταιρείας ( κ. Τουμπουλίδου ), ως αίτημα, η επίσημη ενημέρωση για την πορεία των μελετών των έργων Τ/Θ των οικισμών Δρεπάνου και Κρόκου, τόσο των μελών του συμβουλίου όσο και των εκπροσώπων των Τοπικών Συμβουλίων ( προέδρων και μελών ).

Αναγνωρίζοντας αντικειμενικές δυσκολίες όπως η προγραμματισμένη μετακόμιση της εταιρείας στα νέα γραφεία αλλά και η αντικατάσταση του εκλιπόντος προέδρου της δημοτικής ενότητας Ελίμειας , κρίνουμε πλέον ότι η 7μηνη καθυστέρηση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί πλέον.

Ούτε μπορεί να μας καθησυχάσει το γεγονός ότι τα δύο έργα περιλαμβάνονται στον επιχειρησιακό προγραμματισμό της επιχείρησης (2016 – 2020) όπως αυτός συζητήθηκε σε προηγούμενη συνεδρίαση, δεδομένης της πολύ μεγάλης καθυστέρησης που παρατηρείται στην ολοκλήρωση των σχετικών μελετών ( 2ετής ), αλλά και της επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης της ΔΕΥΑΚ.

Επειδή για την ΕΝΟΤΗΤΑ η έγκαιρη υλοποίηση του έργου αποτελεί πρόταγμα ύψιστης σημασίας και επειδή η ετοιμότητα και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σε όλες τις φάσεις θεωρείται κλειδί για τον τελικό στόχο, ζητούμε ενημέρωση σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου με την παρουσία και του Συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας Κρόκου και του Τοπικού συμβουλίου Δρεπάνου.

Για την ¨ΕΝΟΤΗΤΑ¨
Λ. Μαλούτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου