Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ένα άγνωστο αγόρι εμφανίστηκε στη selfie που έβγαλε μέσα στο αυτοκίνητο

Μια μητέρα από την Φλόριντα των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι η κόρη της κατέγραψε με τον φακό του κινητού της το φάντασμα ενός αγοριού που καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους, με ερευνητές παραφυσικών φαινομένων να λένε ότι πρέπει να ήταν θύμα τροχαίου και εμφανίστηκε στο αυτοκίνητο, ώστε να προειδοποιήσει την κόρη της να φορέσει ζώνη ασφαλείας.



Η Μελίσα Κουρτζ πήγαινε με το αυτοκίνητό της την κόρη της σε καλλιστεία, όταν το 13χρονο κορίτσι βαρέθηκε και άρχισε να βγάζει selfies.

Αργότερα η μητέρα της εντόπισε σε μια από τις φωτογραφίες τη φιγούρα ενός αγοριού που καθόταν στο πίσω κάθισμα από την πλευρά της κόρης της, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα ψάχνοντας λίγο το θέμα έμαθε ότι η μέρα του ταξιδιού τους συνέπεφτε με την ημερομηνία θανάτου ενός αγοριού σε τροχαίο στο ίδιο σημείο.



Ερευνητές παραφυσικών φαινομένων ανέλυσαν την εικόνα με έναν από αυτούς να ισχυρίζεται ότι φαίνεται το φάντασμα να απλώνει το χέρι του για να πει το κορίτσι να βάλει ζώνη ασφαλείας.

«Στο σημείο που τράβηξε η μικρή τη φωτογραφία πριν από ένα χρόνο είχε γίνει ένα τροχαίο. Το έψαξα, αλλά δεν βρήκα στοιχεία που να με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εμπλεκόταν σε αυτό ένα αγοράκι», είπε η μητέρα.

Μάλιστα όπως είπε ο μόνιμος καυγάς της με την κόρη της είναι ότι δεν βάζει ζώνη ασφαλείας όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο.


«Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος πρέπει να δει αυτή τη φωτογραφία γιατί πιστεύω ότι είναι αληθινή. Τόσοι άνθρωποι πιστεύουν στη μετά θάνατο ζωή και η φωτογραφία αυτή είναι για μένα η απόδειξη ότι πάμε κάπου άλλου αφού πεθάνουμε. Η κόρη μου δεν βάζει ποτέ ζώνη ασφαλείας. Είναι κάτι για το οποίο της φωνάζω συνέχεια. Πιστεύω ότι το αγόρι ήταν ο φύλακας άγγελός της», είπε.




star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου