Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη πτέρυγα της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας, πλήρως ανακαινισμένη η οποία θα λειτουργεί από το επόμενο διάστημα ως Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Η νέα ανακαινισμένη πτέρυγα παρουσιάστηκε στο κοινό την Κυριακή στον 1ο όροφο του Μαμάτσειου. Παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών αρχών ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας η οποία διαθέτει 21 κλίνες.


Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο 77χρονος Θόδωρος Καρυπίδης από το Μαυροδένδρι Κοζάνης εργάστηκε για χρόνια πολλά στη Γερμανία και τον Καναδά, ώσπου αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα και να μοιραστεί μαζί με τους συμπολίτες του μέρος των αγαθών που απέκτησε με κόπο και πολλή δουλειά. Έτσι, πρόσφερε ως δωρεά στο Μαμάτσειο νοσοκομείο της Κοζάνης 21 υπερσύγχρονα ηλεκτρικά κρεβάτια που θα καλύψουν τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής. Ο ίδιο δήλωσε Απόλυτα ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα.

Ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης  Στυλιανός Λαμπρόπουλος ανέφερε πως ήταν ένα όνειρο το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για την ολοκλήρωση της πτέρυγας.

Ο Διοικητής Μαμάτσειου-Μποδοσάκειου Γιώργος Χιωτίδης ανέφερε πως εγκαινιάστηκε ένα πολύ σημαντικό έργο και θα τεθεί σε λειτουργία από τις αρχές του 2017. Επίσης αναφέρθηκε στις δωρεές και τους δωρητές οι οποίοι συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου και το προσωπικό του Νοσοκομείου ευχαριστώντας τους για την βοήθεια.









πρωϊνός λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου