Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Μια όμορφη μουσική βραδιά στην Κοζάνη με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Μία υπέροχη μουσική βραδιά είχε την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό της Κοζάνης αλλά και της ευρύτερης ζώνης της Δυτικής Μακεδονίας στην Αίθουσα Τέχνης στις 14 Δεκεμβρίου 2016.


Η διακεκριμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου ερμήνευσε με το δικό της μοναδικό τρόπο έργα των Handel, Schubert, Lennon, Morricone αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια που όλοι κατά καιρούς σιγοτραγουδάμε, όπως η «Άγια Νύχτα» και το «Έλατο» με τη συνοδεία μελών της ορχήστρας Mobile υπό τη διεύθυνση του εξαιρετικού μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Ιδιαίτερα αξιόλογη ήταν η παρουσία των χορωδιακών συνόλων (Χορωδία Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και Χορωδία Μακεδνών) που πλαισίωσαν επάξια την διεθνούς φήμης αοιδό, αλλά και η ερμηνεία των μαθητριών Στέφανι Χαραλαμπίδου, Ιωάννας Δαρλαγιάννη, Παναγιώτας Βακουφτσή και Παρασκευής Πάτρα οι οποίες τραγούδησαν σόλο το τραγούδι «Tomorrow» από το μιούζικαλ του Broadway «Annie» του Charles Strouse και το χριστουγεννιάτικο λαϊκό, ισπανικό τραγούδι «Φουμ-φουμ». Ήταν εκείνες οι μαγικές στιγμές που η υψηλή τεχνική, η αισθητική και η εμπειρία της καταξιωμένης ερμηνεύτριας συναντήθηκαν με το μεράκι, τη λαχτάρα και το ταλέντο των νεαρών ερμηνευτριών-μελών της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Το αποτέλεσμα ήταν μία μουσική πανδαισία της οποίας ο απόηχος για καιρό θα συντροφεύει την καρδιά μας.







kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου