Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Τζορτζ Μάικλ: Το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στον θάνατο - Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του

Ο Τζορτζ Μάικλ δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας και όσο περνούν οι ημέρες αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές για την υγεία του που τον οδήγησαν στον θάνατο.
Όπως αποκάλυψε πολύ κοντινός του φίλος σε ξένα ΜΜΕ: «Οι πνεύμονες του υπολειτουργούσαν από τότε που έπαθε πνευμονία.

Ηταν πολύ σοβαρή η κατάστασή του και δεν κατάφερε να επανέλθει. Όπως είπαν οι γιατροί αυτό μπορεί να συμβεί σε κάποιον που έχει νοσήσει από βαριά πνευμονία. Ουσιαστικά μας είπαν ότι η ασθένεια άφησε σαν τραυματισμένους τους πνεύμονες με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν όπως πριν. Για την ακρίβεια του είπαν ότι ήταν σαν κάποιο μέρος τους να μη λειτουργούσε».

Συνεχίζοντας τόνισε πως πολλές φορές ο διάσημος τραγουδιστής έμενε χωρίς ανάσα, φαινόταν σαν να μη μπορεί να οξυγονωθεί και κουραζόταν εύκολα. Ολα αυτα γίνονταν χειρότερα από την στιγμή που ήταν μανιώδης καπνιστής και δεν σταμάτησε αυτή την συνήθεια έστω και αν οι γιατροί του τον είχαν προειδοποιήσει πολλές φορές.Η αμύθητη περιουσία του - Ποιοι είναι οι κληρονόμοι 


Μετά το σοκ που προκάλεσε ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ, το ενδιαφέρον μερίδας του τύπου επικεντρώνεται και στην αμύθητη περιουσία του τραγουδιστή.
Σύμφωνα με διθνή μέσα ενημέρωσης, η περιουσία του Μάικλ που ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μοιραστεί το επόμενο διάστημα στους δικαιούχους.
Στη διαθήκη του, ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ αφήνει χρήματα στους συγγενείς και ειδικότερα σε ανίψια και βαφτιστήρια ενώ ένα σεβαστό ποσό θα πάει στα δεκάδες φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία στήριζε κατά καιρούς. Ανάμεσα στους δικαιούχους είναι και οι δύο αδερφές του, Μέλανι και Γιόντα, καθώς και ο ξάδελφός του Άντρος και τα παιδιά του, τα οποία είχε επίσης βαφτίσει.


Η ακίνητη περιουσία του

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror, ο Τζορτζ Μάικλ διέθετε δεκάδες ακίνητα.
Μεταξύ αυτών, η έπαυλή του στο Όξφορντασαϊρ, αξίας 5 εκατ. λιρών, άλλη μια αξίας 8 εκατ. λιρών στο Χάιγκεϊτ στο Βόρειο Λονδίνο, ένα στούντιο στο Λος Άντζελες αξίας 2,5 εκατ. λιρών και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Σίδνεϊ, αξίας 3,5 εκατ. λιρών.
Τα τελευταία χρόνια ο Τζορτζ Μάικλ ζούσε αποκομμένος από τους στενούς του συγγενείς, οι οποίοι και εξέφρασαν έντονα παράπονα για το γεγονός ότι εκείνοι που τον συναναστρέφονταν τις τελευταίες του ώρες δεν τον φρόντισαν όπως θα έπρεπε.

Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειάς του

Το δικό της μήνυμα προς τα εκατομμύρια των θαυμαστών του Τζορτζ Μάικλ, που δείχνουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο, στέλνει η οικογένεια του τραγουδιστή.
«Για κάποιον που η ζωή του τελικά ήταν συνυφασμένη με τη μουσική και την αγάπη που είχε για την οικογένεια και τους φίλους, τους θαυμαστές και γενικότερα για τον κόσμο, δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατάλληλος φόρος τιμής από τα πολλά, πολλά καλά λόγια που έχουν ειπωθεί και τα αναρίθμητες αναπαραγωγές των δίσκων του», αναφέρει η οικογένεια του τραγουδιστή.

etypos
newsbomb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου