Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Κοργιαλάς: Η κατάθλιψη και πως γλίτωσε την απόπειρα αυτοκτονίας

«Κάνεις δέκα βήματα και έρχεται ασθενοφόρο και σε παίρνει γιατί νομίζεις ότι έχεις πάθει καρδιακή προσβολή...»

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξένησε στο MANIFESTO του JoinUS τον Δημήτρη Κοργιαλά, ο οποίος εκτός από το χωρισμό του με την Ευριδίκη και την συμμετοχή του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην κατάθλιψη και εκμυστηρεύτηκε πως γλίτωσε στο τσακ την απόπειρα αυτοκτονίας...

Έρχεται νέα φορολογική κλίμακα. Το αφορολόγητο και τα ακίνητα

Σενάρια πολλών ταχυτήτων για τη νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος που θα ισχύσει από φέτος για όλους τους φορολογουμένους άρχισε να επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, με τους φορολογικούς συντελεστές να ξεκινούν από χαμηλά 10% - 15% και να φθάνουν ακόμη και το 50% για τα μεγάλα εισοδήματα.

Πιο ακριβά από αύριο εισιτήρια και κάρτες

Πιο ακριβές θα είναι από αύριο, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς αυξάνεται η τιμή τόσο του ενιαίου εισιτηρίου όσο και στις περισσότερες κατηγορίες καρτών απεριορίστων διαδρομών στις αστικές συγκοινωνίες. Σύμφωνα με την κυβέρνηση και τη διοίκηση του ΟΑΣΑ, η αύξηση της τιμής επέρχεται λόγω της αύξησης του ΦΠΑ.

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη - Σύλληψη τζιχαντιστών

Συναγερμός έχει σημάνει σττην αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη  δύο άνδρες με σουηδικό διαβατήριο.
Ο  25χρονος κατάγεται από την Υεμένη και ο 29χρονος από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη.

Κοζάνη: Μια εβδομάδα γεμάτη Φωτοδίοδο – Τρεις σημαντικές δραστηριότητες από την φωτογραφική ομάδα του Δήμου

Αυτή την εβδομάδα στο Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης διοργανώνονται  τρεις σημαντικές δραστηριότητες
από  την φωτογραφική  του  ομάδα  Φωτοδίοδος :