Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Εξελίξεις με τον 17χρονο που στις Πανελλαδικές,είχε μαχαιρώσει τη μητέρα του

Η αγωνία της 51χρονης μάνας να γράψει την επόμενη ημέρα καλά το παιδί της στις εξετάσεις και η απαίτησή της να κλείσει την τηλεόραση για να ξεκουραστεί ήταν, όπως όλα δείχνουν, οι μοιραίες αφορμές του αποτρόπαιου φονικού που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα και βύθισε στο πένθος την κοινωνία του Αγρινίου.

Η αλήθεια για τον θάνατο του Prince από τον σωματοφύλακά του

Ο σωματοφύλακας του Πρινς σπάει τη σιωπή του και μιλώντας στο CNN Sunday αναφέρει όσα γνωρίζει για το θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη, βρισκόμενος διαρκώς στο πλάι του.
Ο Chris Gaither βρισκόταν στο πλάι του από το 2012 «μέχρι την ημέρα που πέθανε». Όπως ανέφερε, όσα γράφονται για την εξάρτησή του στα παυσίπονα είναι ψευδή.

Τρία πράγματα που λένε οι stars ότι κάνουν και έχουν τέλειο δέρμα αλλά τελικά είναι ψέματα!

Αν έχεις διαβάσει μυστικά των χολιγουντιανών stars για τέλεια επιδερμίδα σίγουρα θα έχεις πέσει πάνω σε φράσεις όπως "πίνω πολύ νερό", ή "κοιμάμαι πολλές ώρες". Και με όλα αυτά οι stars θέλουν να μας πείσουν ότι δεν κρατούν μυστικά από εμάς. Α! Και ότι τα φουσκωμένα τους χείλη είναι κάτι που είχαν από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν λες και δεν έχουν πέσει στα χέρια μας φωτογραφίες από το 1998.

Νέος ΕΝΦΙΑ: Διπλό σοκ για τουλάχιστον 800.000 ιδιοκτήτες

Σε ιδιοκτήτες ακινήτων με ατομική περιουσία άνω των 200.000 ευρώ, σε έχοντες οικόπεδα εντός σχεδίου, σε ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων αλλά και σε επιχειρήσεις οι οποίες στο εξής θα φορολογούνται ακόμη και για τα ακίνητα που χρησιμοποιούν για την παραγωγική τους δραστηριότητα, στέλνει το υπουργείο Οικονομικών τον «λογαριασμό» των περίπου 270.000 ευρώ που προέκυψε από τη μείωση των αντικειμενικών αξιών.

Τροχαίο ατύχημα με υλικές μόνο ζημιές στην Κοζάνη, έξω από το ξενοδοχείο «Κατερίνα»

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Μαΐου στην Κοζάνη γύρω στις 21:30, επί των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Πτολεμαΐδος, έξω από το ξενοδοχείο «Κατερίνα».

Τεράστια πτώση του τζίρου στα cafe της Κοζάνης

Η αύξηση του ΦΠΑ "βάζει" φωτιά σε καφέ και μπύρα-
- Στα "κάγκελα" η τοπική αγορά
Σε δραματική κατάσταση βρίσκονται οι επαγγελματίες του κλάδου του καφέ και της εστίασης στην Κοζάνη
μιας και οι απανωτές αυξήσεις στο Φ.Π.Α. έχουν ως αποτέλεσμα να μειωθεί κατάκόρυφα ο τζίρος των καταστημάτων και ο κόσμος βλέποντας την "φοροεπιδρομή" να έρχεται, να εμφανίζεται εξαιρετικά συγκρατημένος στην κατανάλωση καφέ, μπύρας και αλκοολούχων ποτών, ο φορολογικός συντελεστής των οποίων
 αυξάνεται από τον Ιούνιο.