Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Εγκαίνια της εξαιρετικής έκθεσης φωτογραφίας του Γρηγόρη Δάλλη, «Αιανή, τόπος και χρόνος»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης συνεχίζοντας να δίνει «χώρο και φωνή» στους καλλιτέχνες του νομού Κοζάνης, φιλοξενεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής την έκθεση φωτογραφίας του Γρηγόρη Δάλλη, «Αιανή, τόπος και χρόνος».

Νέα προφητεία προειδοποιεί πως το τέλος του κόσμου έρχεται! Bίντεο

Αν έχετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το καλοκαίρι, όπως άδεια το Δεκαπενταύγουστο κλπ, καλύτερα να αναθεωρήσετε. Σύμφωνα με το έγκριτο End Time Prophecies και τα τεκμηριωμένα επιχειρήματά του το τέλος του κόσμου πλησιάζει και θα έρθει σε μόλις λίγες ημέρες, στις 29 Ιουλίου.

Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι έχετε παράσιτα στο έντερο

Το να έχει κανείς κάποιο παράσιτο, όπως σκουλήκια, στο εντερικό του σύστημα μπορεί να είναι μια τρομακτική σκέψη, αλλά δεν είναι τόσο απόμακρη πιθανότητα όσο πιστεύουν πολλοί άνθρωποι.

Τρεις πηγές στην Ελλάδα αναγνωρίστηκαν ως ιαματικές

Τρεις πηγές νερών αναγνωρίστηκαν, λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων τους σε ιαματικές και αναμένεται μέσω της αξιοποίησής τους να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, προσελκύοντας επενδύσεις στον ιαματικό τουρισμό, στην προσπάθεια του υπουργείου για ενίσχυση κάθε μορφής εναλλακτικού τουρισμού, αξιοποιώντας τον φυσικό πλούτο της χώρας και ταυτόχρονα ικανοποιώντας τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, που για χρόνια - λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών - παρέμεναν ανικανοποίητα στα συρτάρια του υπουργείου.

Επικίνδυνες εξελίξεις ανάμεσα σε ΗΠΑ και Τουρκία για το πραξικόπημα - Κόβουν όλες τις πτήσεις οι Αμερικανοί

Ένας απίστευτος παρασκηνιακός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά και τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων πως οι Αμερικανοί βρίσκονται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν 104 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 3 μέτρα στα Γρεβενά

Χθες (16-07-2016) το βράδυ, σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν δυο ημεδαπούς (60 και 30 χρονών) για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα κατά περίπτωση.

Επώνυμες και ανώνυμες αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Τραγικές ανθρώπινες ιστορίες

Οι περισσότεροι επιστήµονες το λένε πλέον καθαρά. Η τροµακτική αύξηση των αυτοκτονιών στα χρόνια µας οφείλεται κυρίως στην οικονοµική κρίση. Η ιστορία, αλλά και η σημερινή πραγματικότητα το έχουν αποδείξει.

Κυτταρίτιδα τέλος με λίγο θαλασσινό αλάτι

Πώς θα καταφέρεις να διώξεις την κυτταρίτιδα ή έστω να τη μειώσεις αρκετά με φυσικά υλικά και χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ;
Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα!

Ανοιχτά την Κυριακή 17 Ιουλίου τα καταστήματα στην Κοζάνη

Προαιρετικά ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα αύριο στην Κοζάνη με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος να προκηρύσσει πανελλαδική απεργία.

Βόμβα Γκιουλέν: Σκηνοθετημένο το πραξικόπημα στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο άνθρωπος που ο Ταγίπ Ερντογάν θεωρεί πως βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα που εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, δηλώνει πως πιθανότατα το πραξικόπημα ήταν... σκηνοθετημένο!
Ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν που διαμένει στις ΗΠΑ, ενώ τους υποστηρικτές του κατηγορούν οι τουρκικές αρχές για την απόπειρα πραξικοπήματος στην χώρα, δήλωσε σήμερα ότι η απόπειρα ανατροπής ενδέχεται να είχε σκηνοθετηθεί, ενώ προέτρεψε τους Τούρκους πολίτες να μην αντιμετωπίζουν την στρατιωτική επέμβαση με θετική διάθεση.