Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Τάνγκο σημαίνει έρωτας, πάθος, χορευτική «μονομαχία»

Νοσταλγικό, λυπημένο, άγριο, ξέφρενο, βαθιά αισθησιακό.
Oπως και να χαρακτηρίσει κανείς το τάνγκο, είναι κοινή η διαπίστωση ότι πάνω απ’ όλα ταυτίζεται με το πάθος και τον έρωτα.
Ενας χορός φλογερός, με απότομες κινήσεις και κύρια χαρακτηριστικά το πιάσιμο-άγγιγμα, τους ελιγμούς και τους επιθετικούς αιφνιδιασμούς.

Ο θυελλώδης και «παράνομος» έρωτας του Τσιτσάνη με τη Νίνου

Τα επεισόδια και το φινάλε μια σχέσης που ενέπνευσε τον μεγάλο ρεμπέτη να γράψει το «τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα»
Οι μεγάλοι έρωτες και τα ανεξέλεγκτα πάθη, δεν αναγνωρίζουν τις ανθρώπινες νόρμες. Δεν μπαίνουν σε καλούπια. Είναι από τις φορές που η καρδιά εξεγείρεται, πυρπολεί σκέψεις και συναισθήματα και αγνοεί λογική και μυαλό.

Για ποιους λόγους τα αεροπλάνα έχουν λευκό χρώμα

Αποτελεί το πιο ασφαλές και άνετο μέσο μεταφοράς και σίγουρα το πιο γρήγορο. Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα αεροπλάνα έχουν ως βασικό χρώμα το λευκό και δεν είναι πολύχρωμα;

Αυτοί είναι πέντε λόγοι που το εξηγούν...

ΓΡΕΒΕΝΑ-Εικόνες βιβλικής καταστροφής από την εκδίκηση της φύσης - Άμεση αντίδραση της Π.Ε. (video)

Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκου ο οποίος συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στην περιοχή προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές στο αγροτικό δίκτυο καθώς επίσης και σε αρκετά σημεία του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου.

Διακοπή ρεύματος την Τρίτη 13/9 σε πάρα πολλές περιοχές και οικισμούς της Π.Ε. Κοζάνης

Λόγω εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ, την Τρίτη 13-9-2016 θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο διάστημα από ώρα 15:30 έως 16:30, στις εξής περιοχές και οικισμούς: