Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ξεκινούν οι Χειμερινές Εκπτώσεις 2017. Ποια Κυριακή θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Χειμερινές εκπτώσεις θα υπάρξουν πάλι το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, από Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ως Παρασκευή 10 Νοεμβρίου του 2017.

Τα καταστήματα θα ανοίξουν και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα (τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 20.00 το βράδυ).

Οι καταστηματάρχες από την μεριά τους περιμένουν να δουν τον τζίρο τους να αυξάνεται μιας και την περίοδο των γιορτών παρά το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην αγορά τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία δεν φτάνουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Οι καταναλωτές από την μεριά τους περιμένουν τις χειμερινές εκπτώσεις ελπίζοντας ότι τα ποσοστά θα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να τους επιτρέψουν να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν.

Όσον αφορά στις καλοκαιρινές εκπτώσεις και αυτές πραγματοποιούνται σε δύο περιόδους. Το εκπτωτικό δεκαήμερο που είναι οι πρώτες 10 μέρες του μήνα Μαΐου και οι κανονικές εκπτώσεις που αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και κρατάνε μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου