Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας: «Το αυτοκινητάκι μου, η οικογένειά μου, νόμιζα ότι βλέπω έργο…» - βίντεο

Για την απίστευτη τραγωδία που έζησε, ζει και θα ζει σε όλη του τη ζωή μίλησε η τραγικότερη φιγούρα του τροχαίου δυστυχήματος, ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου.

Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, είπε:


«Είναι δύσκολα. Περνάω πολύ δύσκολα. Δεν περίμενα στη ζωή μου να μου συμβεί αυτό το πράγμα. Πέρασα διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα από μέσα μου «ό,τι και να μου ξημερώσει, δεν θα καταλαβαίνω τίποτα». Αυτό που μου συνέβη μην τύχει στον χειρότερο εχθρό μου. Να βλέπεις όλη σου την οικογένεια καμένη», λέει με ψυχραιμία και συνεχίζει περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις συγκλονιστικές στιγμές.

«Ήθελα να σταματήσω σε ελεγχόμενο παρκινγκ. Είμαι τυπικός σε αυτά. Τους αφήνω τη μουσικούλα, ανοίγω την πόρτα, παίρνω τα κλειδιά, μπαίνω στην τουαλέτα και ξαφνικά κλείνουν όλα τα φώτα, ακούω ένα τεράστιο μπαμ, φωτιά, καπνός, ο θόρυβος ήταν μεγάλος. Όταν βγήκα έξω δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πήγα να πω στη γυναίκα μου «κοριτσάκι μου τι πήγα να πάθω». Και βλέπω την οικογένειά μου μέσα στο αυτοκίνητο, καμένους. Ψάχνω να δω τι έγινε και βλέπω στα χωράφια ένα πορσικό. Είδα και τον οδηγό νεκρό, μπροστά στα μάτια μου, ένα παιδάκι».

«Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους. Και αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν. Εφταιγε-δεν έφταιγε, η ψυχούλα του το ξέρει», λέει χαρακτηριστικά.

«Πήγαινε πάνω από 300 χλμ. Αυτό το αυτοκίνητο πηγαίνει 330. Και ήταν και ένα R8 από πίσω του που πρέπει να πατιόντουσαν», πρόσθεσε, δίνοντας νέα διάσταση στην τραγωδία.

«Παιδιά, δεν το πίστευα. Το αυτοκινητάκι μου, η οικογένειά μου, νόμιζα ότι βλέπω ένα έργο. Προσπάθησα να σώσω την οικογένειά μου, αλλά τι να σώσεις… Από το μπαμ που έγινε, ακαριαία σκοτώθηκαν, το κατάλαβα αμέσως. Είπα «Υπάτιε, τελείωσαν τα ψέματα». Κάναμε προσπάθειες, δεν ήταν έγκυος η Αποστολία».

Όπως είπε ο ίδιος, οι σοροί θα μεταφερθούν στην Αθήνα σήμερα από τη Θήβα, ενώ η ταφή θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις 12.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου