Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Νέα αποκάλυψη για την δολοφονία στην Καστοριά: Τι έκανε ο αστυνομικός μετά το έγκλημα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον 30χρονο ειδικό φρουρό ο οποίος σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί από την Καστοριά.
Μπορεί ο αστυνομικός να μην είχε αρπάξει τελικά τα χρήματα που είχε ο δολοφονημένος οδηγός ταξί στις τσέπες του, όμως άρπαξε όσα κέρματα ευρώ βρήκε μέσα στο ταξί και μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, ήταν τα χρήματα που έδωσε για να πληρώσει ένα διερχόμενο ταξί για να τον πάει σπίτι του, στην Καστοριά.

Και ενώ ο οδηγός ταξί ήταν νεκρός στο έδαφος από το υπηρεσιακό του πιστόλι, εκείνος περπάτησε μέχρι τον κεντρικό δρόμο και μετά πήρε ένα άλλο ταξί για να γυρίσει στο σπίτι του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alphafm.gr, υπάρχει κατάθεση στην αστυνομία, σύμφωνα με την οποία, αμέσως μετά το άγριο έγκλημα, ο 30χρονος ειδικός φρουρός κάλεσε ταξί για να φύγει ,αλλά ταυτόχρονα βρήκε ταξιτζή από τον οποίο δανείστηκε 200 ευρώ.

Πάντως για να στηρίξει την εκδοχή του, ότι είχε οικονομικά προβλήματα και ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, είπε στις αρχές ότι είχε ήδη εξαφανίσει περίπου 4.000 ευρώ που είχε σε έναν κοινό λογαριασμό με τη σύζυγό του από το γάμο τους.

Μάλιστα δεν της είχε πει το παραμικρό για τις τακτικές του αναλήψεις από τον κοινό λογαριασμό. Επίσης φαίνεται να του είχε γίνει πάθος ένα διαδικτυακό παιχνίδι τζόγου που έπαιζε, ακόμα και από το κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να έχει ήδη χρεωθεί με 3.000 ευρώ, σύμφωνα με το cnn.

Για τις αρχές είναι ξεκάθαρο ότι δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν, παρά μάλιστα και την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του είναι κάτοχος ταξί καθώς κληρονόμησε από τον πατέρα της την άδεια και είχε οδηγό ο οποίος το δουλεύει στην περιοχή.

Ο 30χρονος καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας του 52χρονου ταξιτζή παραπέμπεται από τον ανακριτή για δολοφονία και όχι για ληστεία. Η κατηγορία δείχνει ότι οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές αναζητούν άλλο κίνητρο.

Οι αναφορές σε τζόγο και σε χρέη του 30χρονου τα οποία ίσως του θόλωσαν το μυαλό και έφτασε στο σημείο να δολοφονήσει φαίνεται ότι δεν πείθουν όσο και το κίνητρο της ληστείας για μερικά ευρώ. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικές αρχές είναι έτοιμες να διενεργήσουν έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα πάντα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνδέσουν τα δύο πρόσωπα, ωστόσο δεν προκύπτει από κανέναν και πουθενά οποιαδήποτε σχέση. Θύτης και θύμα λένε μάρτυρες και πληροφορίες μοιάζουν εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους. Έτσι στο μικροσκόπιο έχουν μπει τώρα με εντολή εισαγγελέα όλα τα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Οι αρχές θέλουν να δουν εάν υπήρξε κάποια επικοινωνία μεταξύ των δύο ή εάν θύμα και θύτης είχαν επαφές με κοινά άτομα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί θα ελέγξουν όλες τις κινήσεις των λογαριασμών ώστε να διαφανεί εάν υπάρχει κάποια σύνδεση ή εάν υπάρχει κάποιο κίνητρο για τον 30χρονο. Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες λένε πως όσο ο ειδικός φρουρός αρνείται να μιλήσει ξεκάθαρα η υπόθεση παραμένει στο σκοτάδι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου