Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Χάρης Κάτανας:Την ταφόπλακα του νομού Κοζάνης με υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ μας αναγγείλε ουσιαστικά χθες ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταθάκης.

Δυστυχώς ο κ. Σταθάκης δεν ήρθε να μας πει πρωταπριλιάτικα ψέματα. Ήρθε να μας προαναγγείλει το ξε-πούλημα της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, της ΔΕΗ. Της επιχείρησης που έδωσε ζωή στο νόμο Κοζάνης αλλά και ολόκληρης της δυτικής Μακεδονίας για περισσότερο από μισό αιώνα.


Το κάνει μάλιστα χωρίς καμία εγγύηση για τις θέσεις εργασίας, τις μετεγγαταστάσεις ολόκληρων χωριών, την απασχόληση εργατικού δυναμικού από την περιοχής μας στα χέρια του ίδιώτη, αλλά ούτε και την επαναπόδοση εδαφών που ουσιαστικά ορίζει το μέλλον των νέων της περιοχής μας.

 Δεν λαμβάνετε κάν υπόψην πως ότι απέμεινε από τον επιχειρηματικό κόσμο,  ειδικά στην εποχή της διακυβέρνησής σας και της εμμονής που σας διακατέχει σε σχέση με αυτόν, θα πληγεί ακόμη περισσότερο και μάλιστα χωρίς καμία ελπίδα ανάκαμψης στο μέλλον του νόμου Κοζάνης.

Είστε ντροπή κ. Σταθάκη αυτό που κάνατε. Είναι ντροπή να έρχεστε στον ενεργειακό πνεύμονα της χώρας και να ανακοινώσετε τι; Την καταδίκη της περιοχής, το θάνατό της;
Το κάνετε χωρίς καμία εγγύηση για τον τόπο, μόνο και μόνο για παραμείνετε λίγο καιρό ακόμη στην εξουσία.

Είστε ανίκανοι στην διαπραγμάτευση, όπως και στην διακυβέρνηση της χώρας.
Αν σας έμεινε έστω ελάχιστο ίχνος τσίπας, παραιτηθείτε. Το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας είναι πάνω από οποιδήποτε πολιτική θέση.

Κάτανας Χάρης 

π. Βουλευτής νόμου Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου