Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Θέσεις εργασίας: Έξι πακέτα για 1.330 προσλήψεις μέσα στον Μάιο

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση βρίσκεται η 5Κ/2017 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας, όπως νοσοκομεία, Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ΕΚΑΒ και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (υπουργείο Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων).
Σύμφωνα με την κατανομή των θέσεων, θα προσληφθούν άτομα από ειδικότητες όπως μηχανικοί, υπάλληλοι Πληροφορικής, διοικητικοί, οδηγοί, τεχνίτες κ.ά.

Η νέα προκήρυξη αναμένεται να πάρει ΦΕΚ τις επόμενες μέρες και στα μέσα Μαΐου να ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τους υποψηφίους. Για ορισμένες θέσεις και σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι που κατέχουν τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα (ή τους κύριους αποδεκτούς τίτλους σπουδών), οι κενές θέσεις θα καλυφθούν «επικουρικώς» από υποψηφίους με μειωμένα πρόσθετα προσόντα (ή άλλους τίτλους σπουδών) και αν πάλι δεν καλυφθούν όλες οι θέσεις, θα καλυφθούν σε δεύτερο βαθμό επικουρίας με ακόμα λιγότερα απαραίτητα προσόντα, κ.ο.κ. Οι θέσεις του κλάδου ΔΕ Τηλεφωνητών θα καλυφθούν από τυφλούς πτυχιούχους των Σχολών Εκπαίδευσης Τυφλών Τηλεφωνητών που υπάγονται στην εποπτεία των υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων. Ποσοστό δεκαπέντε τοις εκατό (15%) στο σύνολο των προκηρυσσόμενων θέσεων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατά Περιφερειακή Ενότητα, φορέα και κλάδο ή ειδικότητα καλύπτεται από πολύτεκνους και τέκνα πολυτέκνων και ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) καλύπτεται από γονείς με τρία τέκνα και τέκνα αυτών.

Προσόντα

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος «Διασώστη – Πλήρωμα Ασθενοφόρου» (ν. 3919/2011 όπως ισχύει και υ.α. Γ4β/ΓΠ/οικ.16276/4.3.2015, ΦΕΚ 1486/16.7.2015/τ. Β’), επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ’ ή C κατηγορίας (Π.Δ. 51/2012) και εμπειρία επαγγελματία οδηγού αυτοκινήτου τριών (3) τουλάχιστον ετών μετά την απαιτούμενη άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Για τις θέσεις ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων ζητούνται: Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή πτυχίο Β’ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή πτυχίο Α’ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα, ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, καθώς και πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών Διαδικτύου.




etypos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου