Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Δηλητηρίασε ή έπνιξε την 36χρονη ο γιατρός στο Ιπποκράτειο;

Τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, προσπαθεί να ανακαλύψει η ιατροδικαστική υπηρεσία στο χώρο της οποίας βρίσκεται το πτώμα της άτυχης γυναίκας.



Σύμφωνα με την ιατροδικαστή κυρία Ελένη Ζαγγελίδου που μίλησε στο protothema.gr οι πρώτες εξετάσεις πάνω στο άψυχο σώμα της 36χρονης γυναίκας, αποκαλύπτουν πως ο θάνατός της δεν προήλθε από στραγγαλισμό ούτε από μαχαιριές, ούτε από πυροβολισμό. Το μυστήριο που πρέπει να διαλευκάνει η ιατροδικαστική υπηρεσία όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη μητέρα θα λυθεί ύστερα από κάποιες ειδικές εξετάσεις που θα γίνουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

«Μιλάμε για δολοφονία που πιθανότατα οφείλεται σε υπερβολική δόση φαρμάκου ή σε πνιγμό. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα που έχουμε μέχρι στιγμής, τα οποία  δεν είναι αρκετά γιατί το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μας δείχνουν ότι δεν είναι στραγγαλισμένο το πτώμα, δεν έχει κακώσεις ούτε από μαχαιριές, ούτε από πυροβολισμό. Αλλά ακόμα το μελετούμε δεν μπορούμε να πούμε πολλά μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνά μας» λέει στο protothema.gr η ιατροδικαστής κυρία Ελένη Ζαγγελίδου.

Η εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό της. Η 36χρονη εκτιμάται ότι μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω Facebook και επικοινωνούσε μαζί του τηλεφωνικά.

Oι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν από την πρώτη στιγμή ενδείξεις ότι πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας και όχι εξαφάνισης. Για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το παζλ έπρεπε να εντοπίσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Από τη στιγμή που ο σύζυγος της 36χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή της η Αστυνομία στράφηκε στον 38χρονο αγγειοχειρουργό. Οι συνομιλίες που είχε ο ίδιος με την 36χρονη στο Facebook ήταν αρκετές για να αποδείξουν ότι μεταξύ τους υπήρχε ερωτική σχέση η οποία δεν πήγαινε καλά. Ο 38χρονος γιατρός μετά την πράξη στην οποία φέρεται να προέβη αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα όπου και κατάγεται. Οι αστυνομικοί έγιναν σκιά του και περίμεναν να κάνει ένα λάθος

Πώς ξεκίνησαν οι έρευνες στη Χαλκιδική

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr το λάθος του αγγειοχειρουργού ήταν ότι δήλωσε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της 26ης Απριλίου μετέβη στην οικία του στο Πανόραμα. Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί προέκυπτε ότι 38χρονος δεν πήγε στο Πανόραμα αλλά στην Χαλκιδική. Κάμερες παρακολούθησης δείχνουν το όχημα του αγγειοχειρουργού να κατευθύνεται προς Χαλκιδική και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής ξεκίνησαν να οργώνουν μία συγκεκριμένη περιοχή στο Παλιούρι της Χαλκιδικής. Συνάδελφοί τους βρίσκονταν στην Αθήνα και παρακολουθούσαν κάθε κίνηση του 38χρονου. Μόλις βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης σε ρέμα στο Παλιούρι, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο και ξεκίνησαν τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου