Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον βιαστή της Δάφνης: Μου αγόραζε φορέματα!

Μια νέα, συγκλονιστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης έρχεται στο φως, αφού δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα και τα στόματα άνοιξαν.

Στο κεντρικό δελτίο του Ant1 μίλησε η 25χρονη Αναστασία που όπως η ίδια περιγράφει, βρέθηκε στη θέση της άτυχης φοιτήτριας που υπέστη βιασμό και φρικτά βασανιστήρια από τον 52χρονο άντρα, αλλά σώθηκε από θαύμα:
Τον περασμένο Ιούλιο και για έξι μήνες εργάστηκε για αυτόν ως οικιακή βοηθός και αντιμετώπισε παρόμοια συμπεριφορά. Ο άντρας αγόραζε στην κοπέλα φορέματα και μαγιό και την πίεζε να τα δοκιμάσει μπροστά του, ενώ όπως λέει η 25χρονη είχε σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανή σημεία στο σπίτι του.

Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο είναι πως όταν η Αναστασία είχε πάει να παραιτηθεί, ο 52χρονος της ζήτησε να του πλύνει πιάτα, όπως έκανε και με την άτυχη 20χρονη που ήταν τελικά το θύμα του! Σώθηκε όμως, όταν έμαθε πως την περιμένει κάποιος να την πάρει και προφανώς για το λόγο αυτό ματαίωσε το φρικιαστικό σχέδιό του.

Η κοπέλα καταγγέλλει ακόμα πως είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον άντρα, όμως οι αστυνομικοί της δήλωσαν πως είχαν «φόρτο εργασίας» και ουσιαστικά την έδιωξαν!

Νέα μαρτυρία

Μια ακόμη νεαρή γυναίκα δεν πιστεύει στην τύχη της. Πριν από ένα χρόνο, όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε δει αγγελία του 52χρονου σε εφημερίδα και είχε επικοινωνήσει μαζί του.

«Δεν είμαι απλά τυχερή. Προστάτη έχω! Ήμουν ένα βήμα πριν τη συνάντηση» δήλωσε και συνέχισε:

«Τον πήρα τηλέφωνο. Μου εξηγεί ότι είναι τυφλός χρειάζεται μια κοπέλα να τον βοηθάει στις δουλειές μερικές φορές. Θεώρησα σωστό να βοηθήσω, το τηλέφωνο μου το κράτησε, με έπαιρνε τηλέφωνο».

Με ρωτούσε τι ρούχα φοράω

«Την επόμενη ημέρα άρχισε να μου λέει στο τηλέφωνο “φοράς φούστες; φοράς κολάν; φοράς έντονα χρώματα; πως είσαι;” και εκεί του απάντησα τι σημασία έχει αυτό. Εδώ μιλάμε για φροντίδα. Τι δουλειά έχει τι φοράω. Μην με ξαναενοχλήσετε. Δεν θέλω να ασχοληθώ».

Αισθάνθηκα αηδία

Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι σκέφτηκε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, όμως δεν είχε στοιχεία.

«Στην αρχή ήταν ευγενικός...όταν άρχισε να μου τα βγάζει αυτά αισθάνθηκα αηδία. Είχα κάποιά τηλεφωνήματα εκείνο τον καιρό με απόκρυψη και μου μιλούσαν προκλητικά».

«Το πρόσωπό του μου φάνηκε λες κι ήμουν στο δάσος κι ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει»

Καταγγέλλουσα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, περιέγραψε στο Καλημέρα Ελλάδα την επίσκεψή της στο σπίτι του 52χρονου, με σκοπό τη σύναψη εργασιακής σχέσης.

Το πλαίσιο ήταν πανομοιότυπο με αυτό του σκηνικού της φοιτήτριας, αφού κι εκείνη, απάντησε σε αγγελία εργασίας για φροντίδα σπιτιού. Όπως περιέγραψε, όταν πήγε στο ημιυπόγειο της Δάφνης, βρισκόταν εκεί και άλλη μία γυναίκα, η οποία της είπαν ότι ήταν η σύντροφός του.

«Το πρόσωπό του μου φάνηκε λες κι ήμουν στο δάσος κι ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει»,  είπε η γυναίκα για εκείνη την ημέρα.

Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν οι γάζες που είχε στο κρεβάτι του, οι οποίες τις είπε πως τον βοηθούν να κοιμηθεί. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε στη γυναίκα το γεγονός πως ενώ της είχε πει ότι «είναι τυφλός 100%», την ρώτησε «γιατί φορά σκούρα ρούχα».

Η γυναίκα θορυβήθηκε και αποχώρησε, όταν οι δυο τους δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.

Στο μεταξύ, εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ο Κοντζιλέλος, ο οποίος φέρεται να έχασε σταδιακά την όρασή του, οδηγούσε μέχρι πρόσφατα μηχανάκι, όπως αναφέρουν γείτονές του.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών, ο οποίος θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών, μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα κι είπε ότι μέχρι πριν από έναν χρόνο, ο 52χρονος κυκλοφορούσε στη γειτονιά με ένα άσπρο παπάκι.

«Δεν ήξερα καν ότι ήταν τυφλός, από τα κανάλια έμαθα ότι ήταν ΑμΕΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Προφυλακιστέος ο 52χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας στην Δάφνη.

Εισαγγελική έρευνα για το πιστοποιητικό τυφλότητας του 52χρονου

Εν τω μεταξύ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί  εάν είναι γνήσιο ή όχι το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο κατηγορούμενος με ανάρτηση του στα social media, ποτέ και από ποιον χορηγήθηκε.

Ο 52χρονος κατηγορείται ότι επί 24 ώρες κρατούσε δεμένη την φοιτήτρια που εργαζόταν στο σπίτι του και τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Τη Δευτέρα, η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.


protothema, star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου