Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Δάφνη: Η ανατριχιαστική κατάθεση φοιτήτριας. "Φώναζα βοήθεια.... με βίασε".Σοκάρει ο βιαστής: Ομολογεί ότι το έχει ξανακάνει

Η φοιτήτρια που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του τυφλού βασανιστή της στο υπόγειο της Δάφνης,συγκλονίζει στην κατάθεσή της.
Το bloko αποκαλύπτει την κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα αποτρόπαιου όσο κι αποκρουστικού βιασμού από τον 52χρονο. Η φοιτήτρια που είχε προσεγγίσει τον δράστη μετά από αγγελία για κοπέλα που ζητούσε ώστε να τον βοηθά στις δουλειές του σπιτιού και έπεσε θύμα στα χέρια.

Η κοπέλα μεταξύ άλλων αναφέρει, πως βρήκε την αγγελία, ότι οι γονείς της ήταν αντίθετοι..." πήγα στο σπίτι του για να ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε....Μου είπε καθάρισε το σπίτι και μετά θα στα δώσω..Ήμουν στην κουζίνα έπεσε επάνω μου ....επειδή είναι υπέρβαρος δεν κατάφερα να ξεφύγω...Όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη..

Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε... Κάποια στιγμή που ξύπνησα ήταν πάνω μου .... Ήρθε η αστυνομία και με έσωσε.....Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε".

Στον ανακριτή έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε νεαρή φοιτήτρια σε ημιυπόγειο διαμέρισμα-κολαστήριο στη Δάφνη.

Ο κατηγορούμενος που είναι αντιμέτωπος με  τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί αύριο καθώς και σήμερα εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Μάλιστα κατά την αποχώρησή του από το ανακριτικό γραφείο είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα για να βρει δικηγόρο.

Σοκάρει στην απολογία του ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης ο οποίος ομολογεί ότι το έχει ξανακάνει.

“Αυτή λέει ότι τη βίασα” είπε στα δικαστήρια ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο και βίαζε με άγριο τρόπο επί ώρες μια 20χρονη κοπέλα.

Στην κατάθεσή του όμως στους αστυνομικούς σοκάρει με την περιγραφή της... δικής του αλήθειας. Λέει ότι είχε συμφωνία με την κοπέλα για να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη, ενώ λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

“Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα” ισχυρίζεται ο 52χρονος στο έγραφο που δημοσιεύει το bloko.gr

“Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές... είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει...” υποστηρίζοντας ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια αλλά και με μια ακόμη κοπέλα η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.

Προπηλακίστηκε ο 52χρονος

Οι πολίτες που βρίσκονταν στην Ευελπίδων, αντέδρασαν με κατάρες και ύβρεις  στη θέα του 52χρονου που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτρια στη Δάφνη.

Μάλιστα, ορισμένοι κινήθηκαν εναντίον του, με την αστυνομία να τον οδηγεί στην πόρτα του κτιρίου προκειμένου να τον σώσουν από το λιντάρισμα.

Ο κατηγορούμενος που είναι αντιμέτωπος με  τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί αύριο καθώς και σήμερα εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Μάλιστα κατά την αποχώρησή του από το ανακριτικό γραφείο είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα για να βρει δικηγόρο.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν έχει μετανιώσει δεν απάντησε, ενώ αρκέστηκε να πει ότι «θα φανούν όλα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη, κρατώντας τη δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.

Ο 52χρονος καλείται αύριο να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ'εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας. Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί "αυτό ήταν το φετίχ της".

Μέχρι θανάτου θα βίαζε την 20χρονη. Το σοκαριστικό βίντεο της φρίκης

Ο 52χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα καθώς είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από τις κάμερες που είχε ο ίδιος τοποθετήσει στο σπίτι του από το οποίο φαίνεται να προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι μαρτύρησε στα χέρια του κατηγορούμενου. Σε αυτό ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα χρησιμοποιώντας σεξουαλικά βοηθήματα ενώ παράλληλα την χτυπούσε.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν με επιφύλαξη τους ισχυρισμούς του 52χρονου ότι είναι τυφλός ενώ ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία επικαλείται το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας το οποίο, όπως λέει, έχει.

Το νεαρό κορίτσι , λένε οι αστυνομικοί, στάθηκε τυχερό καθώς οι γονείς της άρχισαν να την αναζητούν λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που ο 52χρονος την κράτησε όμηρο. Και αυτό γιατί, εκτιμούν, πως ήταν πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο να μην έβγαινε ζωντανή από το διαμέρισμα του κατηγορούμενου.

Σοκάρει η κατάθεση της 20χρονης




Συγκλονίζει η κατάθεση της φοιτήτριας από τη Δάφνη, που έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από τον 52χρονο.

Η 22χρονη περιγράφει το πώς έγιναν τα πράγματα, στην κατάθεση που έδωσε λίγο μετά τη σωτηρία της από τους αστυνομικούς. Το πώς βρήκε την αγγελία, το πώς εκείνος της είχε ζητήσει να φορά στράπλες φόρεμα, με το πρόσχημα ότι θέλει να την βλέπει, αλλά και το ότι οι γονείς της ήταν αντίθετοι για αυτήν της τη δουλειά.

Εκεί όμως που «παγώνει» ο κάθε αναγνώστης, είναι στο σημείο όπου περιγράφει πώς όταν συνήλθε τον είδε πάνω της. «Έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα ‘βοήθεια’ και μου έλεγε ‘σκάσε π…’, αυτό έγινε πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και μόλις συνερχόμουν και φώναζα, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα, αυτός ήταν από πάνω μου και αγκομαχούσε. Μετά πάλι έχασα τις αισθήσεις μου».

Ολόκληρη την κατάθεση της φοιτήτριας δημοσιεύει το bloko.gr.






.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου