Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Πρωτοφανές θρίλερ ομηρίας: Αγρια κακοποίηση και online βιασμός φοιτήτριας στη Δάφνη

Μια πρωτοφανής υπόθεση αποκαλύφθηκε στη Δάφνη από αστυνομικούς που ερευνούσαν την εξαφάνιση νεαρής φοιτήτριας, η οποία είχε δηλωθεί την Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου από την οικογένειά της.
Για την υπόθεση - θρίλερ συνελήφθη ένας 52χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς είναι υπέρβαρος, και προβλήματα οράσεως.


Η σοκαριστική υπόθεση, πιθανού «on line» διαδικτυακού βιασμού και άγριας κακοποίησης της 22χρονης φοιτήτριας στην Δάφνη, προκαλεί έντονο προβληματισμό στην αστυνομία και ερευνάται αν υπάρχουν και άλλα περιστατικά.

Η κακοποίηση έγινε σε σπίτι γεμάτο κάμερες που έμοιαζε με στούντιο, ενώ φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν και κάμερες που τοποθετούνται στο κεφάλι.

Η 22χρονη φοιτήτρια από την επαρχία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός. Η νεαρή για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Αστυνομικοί του τμήματος Δάφνης μετέβησαν στο σπίτι του 52χρονου. Ο ίδιος άνοιξε την πόρτα και ερωτηθείς εάν η κοπέλα τον είχε επισκεφθεί απάντησε θετικά, αλλά στη συνέχεια έδιωξε τους άνδρες των αρχών, υποστηρίζοντας ότι δεν πιστεύει ότι είναι πραγματικά αστυνομικοί. Η 22χρονη, ωστόσο ακούστηκε από το εσωτερικό με αποτέλεσμα.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.

Ερευνάται το ενδεχόμενο η κακοποίηση της 22χρονης να μεταδιδόταν ζωντανά μέσω διαδικτύου, καθώς αυτό φαίνεται να κατήγγειλε η νεαρή στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ η 22χρονη είχε ακινητοποιηθεί από τον 53χρονο με αιθέρα.




newsbeast






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου