Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Σύσκεψη με τη συμμετοχή Δημάρχων για την επιβολή των νέων διοδίων επί της Εγνατίας Οδού

Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, την Τετάρτη 7 Ιουνίου το μεσημέρι στην Καβάλα, θα γίνει σύσκεψη με τη συμμετοχή Δημάρχων, από Δήμους που πλήττονται από την επιβολή των νέων διοδίων επί της Εγνατίας Οδού. Στόχος της συνάντησης είναι να υπάρχει συντονισμός ενόψει των επόμενων ενεργειών.


Ο Δήμαρχος Κοζάνης σε δηλώσεις τόνισε πως «μας προξένησε μεγάλη απογοήτευση η συγκεκριμένη απόφαση καθώς φαίνεται πως δεν γίνεται για να καλύψει λειτουργικές δαπάνες και έξοδα συντήρησης της Εγνατίας Οδού αλλά για να κάνει το δρόμο περισσότερο θελκτικό στους επενδυτές.

Είναι σαφές πως διαφωνούμε με την επιβολή των συγκεκριμένων διοδίων και για αυτό ως Δήμος Κοζάνης έχουμε αναλάβει πρωτοβουλία να έχουμε μια συνάντηση με τους Δημάρχους στον άξονα της Εγνατίας. Στόχος είναι να υπάρχει ενημέρωση και συντονισμός δράσης. Δεν είναι εποχή για μάχη χαρακωμάτων και ανέξοδες χωρίς συντονισμό κινήσεις. Ο συντονισμός μπορεί να αποφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και σε αυτό στοχεύουμε».
Ο κ. Ιωαννίδης πρόσθεσε επίσης πως θα ζητηθεί άμεσα να υπάρχει ενημέρωση για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τα αναλογικά διόδια και τον τρόπο εφαρμογής τους

«Απαιτείται ψυχραιμία, τεκμηρίωση, συνεργασία και συντονισμός και αυτό θα κάνουμε» κατέληξε ο κ. Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου