Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή που οδήγησε στο θάνατο του τουρίστα στο Λαγανά

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία του 22χρονου νεαρού τουρίστα στη Ζάκυνθο. Ο άτυχος νεαρός διασκέδαζε με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο στον Λαγανά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία διαπληκτίστηκε με άλλους θαμώνες του μαγαζιού.


Ο 22χρονος Αμερικάνος ξυλοκοπήθηκε άγρια κοντά στην μπάρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον καβγά επενέβη ο σέρβος πορτιέρης και υπεύθυνος του μαγαζιού ο οποίος φέρεται να κατάφερε το χτύπημα που προκάλεσε και τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στις καταθέσεις τους οι φίλοι του θύματος ανέφεραν πως ο νεαρός δεν είχε διαπληκτιστεί με κανέναν μέσα στο μπαρ. Ο μπάρμαν και ο μπράβος που κρατούνται ισχυρίζονται πως δεν χτύπησαν τον νεαρό αλλά φταίει «η κακιά στιγμή». Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο, σύμφωνα με πληροφορίες του, το μαγαζί όπου έγινε το φονικό είναι γνωστό στέκι σέρβων τουριστών. Κατά τις 03:00 το βράδυ, ένας σέρβος θαμώνας κατευθύνθηκε προς το τραπέζι των Αμερικανών και έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας πάνω του.

Ένας γεροδεμένος άνδρας από το τραπέζι των Αμερικάνων θεώρησε την κίνηση ως προσβολή και κατευθύνθηκε στη παρέα των Σέρβων και γρονθοκόπησε έναν από αυτούς. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε το χάος και η συμπλοκή μέσα στο μαγαζί. Συνολικά 15 άτομα προσπάθησαν να πιάσουν τον 22χρονο και εν τέλει τα κατάφεραν έξω από το μαγαζί. Εκεί τον ξυλοκόπησαν και ένας από αυτούς, σύμφωνα πάντα με τον Alpha, τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο κεφάλι, χτύπημα που ήταν και το μοιραίο.



newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου