Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Προκήρυξη 1/2017: Προσλήψεις 43 ατόμων στην Τράπεζα της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει την 1/2017 προκήρυξη για την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, σαράντα τριών (43) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού για τις ανάγκες Υπηρεσιακών Μονάδων του Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος.


Οι υποψήφιοι:

οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση μόνο ηλεκτρονικά, επισυνάπτοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα),

μπορούν να επιλέξουν μέχρι τρεις κωδικούς θέσης από τον ανωτέρω πίνακα, εφόσον διαθέτουν τα αντίστοιχα προσόντα,

έχουν αποκλειστικά την ευθύνη για την ακρίβεια των στοιχείων και την ορθή συμπλήρωση της αίτησης, η οποία επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 (ώρα Ελλάδος 10:00) έως και την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 (ώρα Ελλάδος 17:00). Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι τη δημοσίευση της παρούσας ή θα υποβληθούν εκπροθέσμως δεν θα ληφθούν υπόψη.

Η επιλογή θα γίνει από την Τράπεζα, συνεπικουρούμενη στο έργο της από την εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και στελέχωσης EGON ZEHNDER INTERNATIONAL A.E.

Όσοι από τους υποψηφίους κατά την προκαταρκτική διαδικασία κριθούν επικρατέστεροι θα κληθούν να προσκομίσουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Τράπεζας τα παρακάτω δικαιολογητικά προς έλεγχο:

Επικυρωμένα αντίγραφα όλων των τίτλων σπουδών και, προκειμένου περί αλλοδαπών τίτλων σπουδών, επίσημες μεταφράσεις τους στην ελληνική γλώσσα.

Πράξη αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τους κατόχους τίτλων σπουδών του εξωτερικού.

Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα για την απόδειξη της ασφαλισμένης εργασιακής προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο σχετικό πρόσφορο στοιχείο (συμβάσεις, δελτία/τιμολόγια παροχής υπηρεσιών κ.λπ.).

Μετά τον έλεγχο, οι υποψήφιοι που έχουν προσκομίσει πλήρη δικαιολογητικά θα κληθούν σε συνέντευξη από επιτροπή που θα συγκροτήσει η Τράπεζα, η οποία θα αξιολογήσει την κατάρτιση, τις ικανότητες και τα τυχόν πρόσθετα προσόντα, την επαγγελματική εμπειρία, τη δυνατότητα πρόσφορης παροχής υπηρεσιών προς την Τράπεζα σε συνδυασμό με την προσδοκώμενη διάρκεια της εργασιακής σχέσης, καθώς και τη συνολική εικόνα και προσωπικότητα των υποψηφίων.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας στην Αθήνα (Ελ. Βενιζέλου 21) σε χρόνο που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως στους υποψηφίους.

 Τα ονόματα των επιτυχόντων ανά εξειδίκευση και μέχρι του αριθμού των προκηρυσσόμενων θέσεων θα αναρτηθούν στον ιστοχώρο της Τράπεζας http://www.bankofgreece.gr





πηγή:bankofgreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου