Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τζορτζ Μάικλ: Αυτή είναι η ζωή μου

Ο σούπερ σταρ Τζορτζ Μάικλ έβαλε τις τελευταίες πινελιές στο ντοκιμαντέρ με τίτλο Freedom λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του πέρυσι ανήμερα των Χριστουγέννων.
Το ποπ είδωλο, που πέθανε στα 53 του χρόνια, δούλεψε πάνω στην ταινία, που προβλήθηκε χθες βράδυ από το βρετανικό Channel 4, ως ένα χρονικό της ζωής και της καριέρα του και έμελλε να μετατραπεί σε ένα μετά θάνατον αφιέρωμα για τον Βρετανό καλλιτέχνη.

Στην αρχική κόπια της ταινίας το μόνο που προστέθηκε είναι μία σύντομη εισαγωγή από τη στενή του φίλη Κέιτ Μος και μία μουσική εισαγωγή από τον Κρις Μάρτιν του συγκροτήματος Coldplay.

Η ταινία είναι μία εξαιρετική προσωπική και ισχυρή αυτοβιογραφία της εκρηκτικής ζωής του Τζορτζ.

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης με Grammy μιλάει για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, αλλά και για τη δικαστική του διαμάχη με τη δισκογραφική του εταιρεία.

Περιλαμβάνει απίστευτες σκηνές στο σπίτι του, συνεντεύξεις από τα σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Σίντι Κρόφορντ, Τατιάνα Πάτιτζ και Λίντα Εβανγκελίστα, που συμμετείχαν στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Freedom το 1990.

Επιπλέον, υπάρχουν συνεντεύξεις από μερικούς διάσημους φίλους του τραγουδιού όπως του Στίβι Γουντόντερ, Έλτον Τζον, Ρίκι Τζερβές, Νάιλ Ρότζερς, Μαρκ Ρόνσον και πολλών άλλων.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο






newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου