Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Τζόυς Ευείδη: Η υιοθεσία, η αποβολή, τα μπότοξ και οι "τραβηγμένες" συναδέλφοι

H Tζόυς Ευείδη ήταν σήμερα το πρωί φιλοξενούμενη στην πρωινή εκπομπή του Alpha Ελλάδος "Happy day" και είχε μια άκρως αποκαλυπτική κουβέντα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μεταξύ άλλων η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για το θέμα της υιοθεσίας, ομολογώντας πως αν και είχε σκεφτεί στο παρελθόν να κάνει ένα δικό της παιδάκι ή και να υιοθετήσει ένα, ωστόσο δεν υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες στη σωστή στιγμή, που η ίδια ήταν σε μία σχέση η οποία την ενέπνεε για να γίνει το επόμενο βήμα.
Η 55χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην αποβολή που είχε σε εγκυμοσύνη, πριν από πολλά χρόνια, αλλά και στο πόσο της στοίχισε.

Πέρα από αυτά, η γεννημένη στον Καναδά από Έλληνες γονείς ηθοποιός, μίλησε ανοικτά για τα μπότοξ που έχει κάνει μέχρι τώρα.

    "Εχω κάνει μπότοξ φυσικά, αφού είμαι 82, γι'αυτό φαίνομαι έτσι"

Αυτό είπε η γνωστή ηθοποιός χαριτολογώντας, ενώ πρόσθεσε πως πλήττει να ασχολείται με τα της ομορφιάς και πως κάνει μόνο τα βασικά. Δείτε πως αντεδρασε την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό της μετά το μπότοξ, αλλά και πως το "χειρίζεται" όταν βλέπει συναδέλφους να κάνουν υπερβολικές "αλλαγές" στην εμφάνισή τους, για να μοιάζουν πιο νέες.

'



 ourlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου