Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Κακοκαιρία στη βόρεια Ελλάδα: Πτώσεις δέντρων και απεγκλωβισμοί από ΙΧ

Ο αέρας έριξε τουλάχιστον δέκα δέντρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη - Σοβαρές υλικές ζημιές -  Κλειστή λόγω της κακοκαιρίας η Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης στα όρια με την Πέλλα
Συγκεκριμένα τουλάχιστον δέκα πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη από τον έντονο αέρα από τις 04:00 τα ξημερώματα έως τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του voria, τρία από τα δέκα δέντρα έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημιές αλλά ευτυχώς κανέναν τραυματισμό.
Οι πτώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές της Χαριλάου, της Τούμπας και της Καλαμαριάς.

Η Πυροσβεστική επενέβη και τις δέκα φορές προχωρώντας στην κοπή και απομάκρυνση των δέντρων.

Εν τω μεταξύ στην περιοχή Πλάκα στο Λιτόχωρο Πιερίας η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει για να απεγκλωβίσει δύο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό τους λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική  δέχθηκε 100 κλήσεις στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 80 στην Κατερίνη, 50 στα Γιαννιτσά Πέλλας και 10 στη Γουμένισσα Κιλκίς.

Tην ίδια ώρα κλειστή λόγω της κακοκαιρίας παραμένει από χθες η Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Εδέσσης στα όρια με το νομό Πέλλα.

Παράλληλα κλειστό παραμένει και το τμήμα του δρόμου από τα Κουφάλια προς το Πρόχωμα. Από την έντονη βροχόπτωση στην περιοχή δήμου Χαλκηδόνος έχουν πλημμυρίσει σπίτια και δρόμοι, χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου