Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

O Παντελής Βούλγαρης στην Κοζάνη, για την προβολή της ταινίας του «Το τελευταίο σημείωμα»

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Κοζάνη, ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, για την προβολή της νέας του ταινίας «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ». Μαζί με το σκηνοθέτη θα παραβρεθεί και ο παραγωγός της ταινίας Γιάννης Ιακωβίδης.

Τέσσερα χρόνια μετά την «Μικρά Αγγλία», ο Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης των επιτυχιών «Νύφες», «Ψυχή Βαθιά», «Η Φανέλα με το 9», «Πέτρινα Χρόνια» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Το Τελευταίο Σημείωμα». Η ταινία καταπιάνεται με την εκτέλεση 200 Ελλήνων την 1η Μαΐου 1944 στην Καισαριανή, από τους Γερμανούς κατακτητές, ως αντίποινα για τη δράση της ελληνικής αντίστασης. Το σενάριο είναι του ιδίου και της Ιωάννας Καρυστιάνη και πρωταγωνιστούν οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε, Μελία Κράιλινγκ, Τάσος Δήμας.

«Το Τελευταίο Σημείωμα» διανύει την τρίτη εβδομάδα προβολής στους κινηματογράφους και κατάφερε να συγκινήσει το κοινό και να προσελκύσει μεγάλο αριθμό θεατών.
Η προβολή της ταινίας θα γίνει την Πέμπτη 16/11 και ώρα 8.00μ.μ. στο κιν/θεατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη.

Οι προβολές της ταινίας «Τελευταίο Σημείωμα» θα συνεχιστούν στο κιν/θεατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ για 4η εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 22/11.

 






prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου