Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Σάκης Αρναούτογλου: Έκτακτη προειδοποίηση για την αποψινή βραδιά

Με έκτακτη προειδοποίησή του, όπως πράττει πάντα όταν βλέπει να έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την αποψινή βραδιά, καθώς περιοχές της χώρας θα πληγούν από αυτά.

Ππτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα

Αίθριος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου ενώ από το απόγευμα φαίνεται να συννεφιάζει στην δυτική και κεντρική Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα των προηγούμενων ημερών. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί και από πλευράς ανέμων.

Δεσμεύσεις ακινήτων τέλος. Οι περιπτώσεις Λάκη Γαβαλά και Βίκυς Σταμάτη

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, και η Γενική Γραμματεία κατά της Διαφθοράς που βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, αυτή τη φορά εστιάζουν όχι στην τιμωρία των εμπλεκόμενων μερών αλλά στην αποστέρηση του προσδοκώμενου από αυτά οφέλους.

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην Πανηπειρωτική Έκθεση 2017

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017» και το το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 14 Μαϊου 2017 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου του Δήμου Ιωαννιτών και τη συμπαράσταση του Δήμου Ζίτσας και του Δήμου Δωδώνης.

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 στην Κοζάνη

Δείτε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στην Κοζάνη.